dark tranquillity Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 sal'tare, da-ti detalii despre petrecere...ora de incepere...se vine cu ceva (purcei de lapt sau altele ), palinca cine o aduce? sunt nou in ale motoarelor dar destul de tabacit in ale petrecerilor asa ca nu voi lipsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 sal'tare, da-ti detalii despre petrecere...ora de incepere...se vine cu ceva (purcei de lapt sau altele ), palinca cine o aduce?sunt nou in ale motoarelor dar destul de tabacit in ale petrecerilor asa ca nu voi lipsi Ziua, ora si locatia le gasesti pe afisul de la inceputul topicului. Ce nu o sa gasesti pe afis sunt cele 300 de beri MOCA acei 100 de litri de vin tot MOCA, cei 10 litri de palinca care cum se putea altfel decat tot MOCA........ si cum spune un batrat si intelept academician "Mancarea-i fudulie bautura-i temelie", ne-am gandit ca nu o sa va intereseze prea mult ce mancatii. Asa ca mancarea va fi surpriza. Dar daca vrei tu sa ne aduci un purcel sau mai multi te primim cu bratele deschise......si pe ei la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 mama ,abia astept sa paranghelim...si cand ma gandesc la cata lume o sa vina....si cand ma gandesc ca am datorii de o bere la foarte multi din cei ce-or sa vina noroc ca m-am cam lasat de sporturi dastea,k trebuia sa ciocnesc cu toti si sa golesc paharu,si nu rezistam la mai mult de 2,3(STICLE)..hai norok si va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Poate se mai gasesc si cativa care au la tine datorii de bere dar nu te las pana nu cadem amandoi sub masa ca sa simtim ca e o petrecere de inceput de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 avem unde sa ne lasam...linistiti...motoarele peste noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 avem unde sa ne lasam...linistiti...motoarele peste noapte? Da, linistiti pe timpul petrecerii le lasati afara si la fel de linistiti le bagati in curte la Apasu dupa petrecere, se inchide poarta cu un lacat mare si o sa doarma vreo 10 academicieni si alte cluburi moto inauntru la Apasu.....deci nu cred ca intra nimeni acolo decat daca vrea sa se sinucida....cu multiple lovituri de cutit in spate.....vreo 58... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Lord V. nu ma tenta...k stii k nu ma las usor..si o sa incep cu tine,k e cu dobanda mare,veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Ziua de azi sa zicem ca e dusa, mai sunt exact 4 zile pana la beuta aia serioasa ce are loc la Apasu sambata asta 11.04.2009 deci o tinem pe vegetale, chestii din astea de formare scut adica un ficat up and running gata sa duca cat mai mult asfalta uscat.......si imagine clara dupa cateva beri sau focalizare perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Ziua de azi sa zicem ca e dusa, mai sunt exact 4 zile pana la beuta aia serioasa ce are loc la Apasu sambata asta 11.04.2009 deci o tinem pe vegetale, chestii din astea de formare scut adica un ficat up and running gata sa duca cat mai mult asfalta uscat.......si imagine clara dupa cateva beri sau focalizare perfecta Te-ai ticnit?Tine-o tu pe vegetale.Eu am nevoie de o dieta echilibrata ca stiu ca mi-ai pus gand rau!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Deci voi manca de vara pana la party, adica usor si fara grasimi....pomana porcului, scaricica, jumari si niste sarmale ardelenesti de la bunica C.A. stie de care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 consultam azi programul de la serviciu pentru urmatoarele zile,cand...stupoare! 11 aprilie schimbul 3! pac luat cerere de concediu pac completata pac depusa pac acceptata! let's paaarty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 consultam azi programul de la serviciu pentru urmatoarele zile,cand...stupoare!11 aprilie schimbul 3! pac luat cerere de concediu pac completata pac depusa pac acceptata! let's paaarty Vezi ca a mai arso unu cu pac pac si este pe la gratii acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Vezi ca a mai arso unu cu pac pac si este pe la gratii acum Poate la el nu e "pac" e "bum" Editat Aprilie 6, 2009 de Lord Vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Lope ai grija ce le dai oamenilor sa manance sa nu pui si bataia pe meniu ca io atunci mananc acasa o ciorba ... hai ca mi-e sete abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Lope ai grija ce le dai oamenilor sa manance sa nu pui si bataia pe meniu ca io atunci mananc acasa o ciorba ... hai ca mi-e sete abia astept Hai frate ce spui de astea vrei sa nu mai vina lumea.... sa vedem daca au bani sa plateasca la iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 da le-ai zis ca trebuie sa indeplineaca neaparat o conditzie esentiala daca vin ? ... adica doua ... sa se imbete si sa se simta bine neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 da le-ai zis ca trebuie sa indeplineaca neaparat o conditzie esentiala daca vin ? ... adica doua ... sa se imbete si sa se simta bine neaparat "Se simte bine baietii?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 consultam azi programul de la serviciu pentru urmatoarele zile,cand...stupoare!11 aprilie schimbul 3! pac luat cerere de concediu pac completata pac depusa pac acceptata! let's paaarty Si daca nu era acceptata, pac medical daca nu se lasa cu bum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Buey tata noi abia asteptam sa va vedem , dar cum am zis tragem la Unirea de Calarasi la un gratar de maine asa.So care sunteti in zona si vreti sunteti bine-veniti.Unirea de Calarasi e la vreo 20 de km de CL si la vreo 120 de Cta.Probabil ca vom merge pe drumul de Ostrov sa trecem Dunarea cu bacul si a doua zi via capitala... Vai Doamne ce iures o sa iasa. V-am pupat , ma car la muzeu ca iar m-au aruncat astia in arhive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Avem si muzichie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Mai e putin si incepe si parca prevad ca o sa fiu pe post de gratargiu sa ma afum bine, dar o sa am ajutor pe profesoru bibanu care nu ma lasa la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Lordule cineva trebuie sa o faca si pe asta, este pentru o cauza nobila ..... sa mai putem sa bem ca pe stomacul gol nu merge Hai ca nu mai este mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Lordule cineva trebuie sa o faca si pe asta, este pentru o cauza nobila ..... sa mai putem sa bem ca pe stomacul gol nu merge Hai ca nu mai este mult. Asa e nu merge pe stomacul gol dar mancarea e fudulie, bautura e temelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Asa e nu merge pe stomacul gol dar mancarea e fudulie, bautura e temelie Bine,fie ....vin si eu Sper sa nu ma trageti in piept cu fetele alea........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 prezent !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate