siu_long Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Salutare! Cumpar plastic pt Dominator, protectia pt partea de jos a bratului drept al furcii (am pus si o poza pt ca nu stiu daca se intelege mare lucru din explicatia mea; piesa incercuita cu verde). Va rog cine ma poate ajuta? Multumesc anticipat! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianB Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salut!Nu ai nevoie neaparat de protectiile alea si in al doilea rand arata mai bine fara ele.Eu in locul tau as renunta la ele de tot.Uita-te la modelele mai noi ca nu au asa ceva si arata f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salut!Nu ai nevoie neaparat de protectiile alea si in al doilea rand arata mai bine fara ele.Eu in locul tau as renunta la ele de tot.Uita-te la modelele mai noi ca nu au asa ceva si arata f bine. ba e nevoie,omul asa a avuto si vrea sa o pastreze cat mai originala....bravo man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 ba e nevoie,omul asa a avuto si vrea sa o pastreze cat mai originala....bravo man Si eu ma gandeam sa ii dau un look mai de super-moto. Dar dupa ce am stat si am studiat mai bine, am ajuns la concluzia ca cel mai mult imi place in varianta originala. Asa ca o voi pastra originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate