Sari la conținut

siu_long

Membru
  • Număr conținut

    368
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de siu_long

  1. Auziti mai.. dar credeti ca pot monta toba falsa si fara sa schimb suportii? (am Givi PL532)
  2. Eu mi-am luat negre pt ca din poze am crezut ca sunt prea kitsch cele cu carbon. Insa le-am vazut live montate pe o Stroama si sunt ok.
  3. sau mai e si varianta lui Sorin NumberOfTheBeast: /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1029235
  4. Hepco & Becker ai? (ce variante mai sunt care sa imi permita montarea unei tobe false sub sa, pe partea stanga?)
  5. Salut. In curand voi renunta la suportii mei Givi. Daca nu gasesc sa le dau la schimb pt unii Hepco & Becker, o sa le vand la un pret bun. Asta e al 3-lea sezon, nu au stat cu genti pe ei. Le-am luat pt protectie. Cel stang este putin julit in urma unei cazaturi (iti trimit poza daca e cazul)
  6. multumesc deci reactualizare: caut capac de toba pt V-Strom 650, 2004-2011 ... si dau la schimb cob-uri Givi pentru cob-uri Hepco & Becker
  7. Salutari. Am niste idei, si am nevoie de ajutorul vostru ca sa le pun in practica, asa ca astept sfaturile voastre. 1) cine stie pe cineva care se ocupa de colantari? as da la colantat cu folie imitatie de carbon neagra: a) plasticele laterale de sub rezervor (le-am facut si eu dar anul asta au facut bule, cred ca folia luata din targ era de calitate indoielnica) complicat, pt meseriasi: b ) codita c) plasticul de la bord 2) nu am ajuns la salon, dar am mi-a sarit asta in ochi: https://www.facebook.com/SMAEB.ro/photos/a.215246942019454.1073741832.208135936063888/215247468686068/?type=3&link_share=a8d1673ae3&src=https%3A%2F%2Fscontent-b-fra.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-ash3%2Ft31.0-8%2F1912040_215247468686068_238323134_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Fscontent-b-fra.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-ash4%2Ft1.0-9%2F998490_215247468686068_238323134_n.jpg&size=2048%2C1366&fbid=215247468686068 Ma refer la "toba falsa" montata pe ANJ. Vroiam de acum 3 sezoane de cand am luat Stroama sa fac asa ceva, cine stie la cine pot sa apelez? (o sa ii scriu si lui Bogdan Harea, stiu ca a mesterit pt a lui)
  8. Arata f bine codita, are si semnalizatoare integrate. E facuta custom sau se potriveste de la alt model? Dupa atatia ani inca mi se pare o mobra f frumoasa V-Strom-ul, cu exceptia semnalelor, tu ai rezolvat si pe fata si pe spate. Observ si aripa de la roata spate, e prima Stroama pe care o vad ochii mei cu asa ceva. Cand vin Fabio piesele alea? Cu ocazia asta ii multumesc lui Bogdan Harea ca mi-a pus pe presa piesa si a indreptat-o, intr-o zi de duminica, dupamasa. Abea astept sa o montez si sa vad cum sta ca nou crash bar-ul.
  9. asta este piesa indoita, va dau semn dupa ce ajung cu ea la indreptat
  10. Multumesc O sa incerc aici in Buc, ca si eu sunt capos. Dar vreau sa am pregatita rezerva in cazul in care plesneste, fara crash bar nu e recomandabil sa merg, nici pana la colt, la cum s-a dovedit ca sunt...
  11. Multumesc pt hint, dar am incercat deja mai demult la Fabio la garaj Din pacate nu am pozat piesa, era mai usor de inteles. Tevile sunt ok, insa daca te uiti la piesa aceea triunghiulara observi ca este f f concava. Din pacate singurele variante pt mine sunt: - sa gasesc la cineva doar acea piesa - sa cumpar de la cineva facuta pe comanda
  12. Asta ar fi cea mai la indemana varianta. Cei care sunteti cunoscatori, credeti ca exista riscul sa plesneasca daca e pusa pe presa? Daca se incumeta cineva sa faca pe comanda, ar fi de mare ajutor.
  13. Salutari, cine ma poate ajuta cu piesa triunghiulara din imagine? Este piesa de prindere pe blocul motor a unui crash bar Givi TN532. A mea este indoita rau pe partea stanga, crash-ul aproape ca sta lipit de carena. Nu-mi permit sa iau un nou set complet, poate este cineva care si-a schimbat crash-ul si a ramas cu aceasta piesa.
  14. Bogdane mai intreb si pe forum... pt cei care au ABS, si vor sa schimbe pompa de frana cu una ca cele de mai sus, trebuie vreo modificare?
  15. Nu va suparati, dar asta inseamna "strom" in lb nordice. Furtuna. (eng. "Storm"). Ar trebui sanctionati cei care va tot plangeti de calitatile serviciilor statului. Ba mai mult, a fost un favor pt tine, la traducatori se plateste taxa si pe tine te-au scutit. Cam ostila atitudine pe aici, astea sunt off topic, critici la adresa preafericitei conduceri, se poate lua si si ban pt off topic. Si acum ceva on topic: voi ce ulei folositi pt furca. Pt nevoile mele (extrem de rar off road dificil, ocazional un forestier), inclin spre un Medium/Heavy de la Motul: http://www.motul.com/ro/en/products/oils-lubricants/fork-oil-expert-medium-heavy-15w?f%5Bapplication%5D=145&f%5Brange%5D=21 acesta este mai bun? http://www.motodiscount.ro/produse/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=ulei-de-furca-high-performance-fork-oil-15w-23439
  16. Multumesc M-am uitat pe pozele din link-ul tau, foarte misto, felicitari!
  17. Salutari. La cum se arata ziua de astazi in Buc, daca va continua tot asa sezonul va veni devreme. Cine ma poate ajuta sa fac rost de piesa din poza? (este piesa triunghiulara pe care se prinde crash bar-ul Givi, partea stanga) Face cineva pe comanda? Trebuie sa schimb bujiile, ma bate gandul sa pun Iridium. Desi e in start e mai mare investitia, am ajuns la concluzia ca la final e mai bine. Am gasit la 75 lei bucata (daca NGK CR8EIX e cea potrivita), stie cineva un pret mai bun?
  18. Distratie placuta de rev. La multi ani! Sa avem un an exceptional! (Fabio nu mai e nevoie sa verifici priza de la stroama, pun pariu ca functioneaza, acum am vazut ca este stricat incarcatorul meu)
  19. si mergand azi cu troleu' vad vulcanizare, scris mare "Azot" la ce e bun azotul cand faci presiunea la roti? sa fac de-acum asa la Stroama sau nu conteaza?
  20. Cat de necesara este protectia pt radiatorul de ulei? Chiar se poate lovi asa rau cat sa fie necesara instalarea uneia after-market? Am vazut ca stock are o plasa destul de subtire.
  21. Nautilus are intr-adevar 132 db, la cativa inchi distanta... si daca ajunge cineva asa aproape cat sa fie nevoie sa reactioneze la atentionarea auditiva, atunci ai deja probleme. Stebel si Wolo au acelasi efect cand vb de distanta practica. (nu ma dau destept, asta am tot citit la cei mai avizati care le-au testat) Ca sa revin la ultima patanie, am fost azi la Fabio, am montat claxon, am vazut efectele in trafic, va recomand sa mergeti sa va instalati. Am vazut insa si urmarile: placa de prindere a crash-ului stanga a fost indoita bine, va trebui dusa la presa, acum crash-ul sta f aproape de carena Morala: De acum sun la politie / filmez (nu mai uit telu' acasa niciodata) / iau actele cu japca si zic sa ma caute cu suma necesara reparatilor Chiar daca aparent pare ca nu s-a intamplat nimic grav, la o cautare mai amanuntita poate sa reiasa multa cheltuiala (in cazul meu placa de prindere, manusa stanga, geaca julita, oglinda stanga julita) Nu mai plec si nu mai las sa plece pana nu ma uit foarte amanuntit Bafta! ( ca sa nu creada lumea ca sunt mai (cuvant urat) decat sunt, descriu momentul: locul: Barbu Vacarescu, directia: spre Aurel Vlaicu ora: seara tarziu stare: oboseala avansata viteza rulare: 50km/h pe bord mergeam pe banda 1 pe contrasens trafic f aglomerat, vad din departare un biciclist ca intoarce de pe contrasens, intra pe sensul meu si continua sa mearga pe banda 2 am zis ca m-a vazut cand a intors, mai ales ca pare ca a intors capul cand a intrat pe banda 2 continui drumul meu linistit, cu 50 km/h, pe banda 1 cand ajung la cativa metri de biciclist, sinucigasul intoarce in fata mea franez, virez stanga, cu frica sa nu intre vreo masina din spate in mine reusesc sa nu lovesc fatalaul de +100kg, ii lovesc roata spate in jumatatea posterioara si cad de data asta nu a scos scantei mobra m-am uitat intai la mobra, am ridicat-o, m-am uitat rapid din nou, parea doar crash-ul putin zgariat ma duc la biciclist, asta "de unde ai aparut ca nu te-am vazut", ma pregateam sa il lovesc cand am vazut ca abea se tine picioare si e beat mort era manga, era o tinta prea usoara, l-am lasat sa plece acum regret, tot nu l-as fi batut, dar il lasam fara acte daca stiam dauna, opream pe cineva si rugam sa sune la politie )
  22. asta zice ca sunt la fel: http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=148100
×
×
  • Creează nouă...