inanna Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Deschidem sezonul si noul Chapter Chopper Academy si la malul marii ca deh...La vara nu e rau sa ne aveti aici nu ? In legatura cu niste camere de cazare pt doritori, las aici numarul Casei Olt.Am mai apelat la ei cand cu petrecerea pt Mirela de la Cta.La astia o camera costa 80 de lei , e dubla si are toate utilitatile. Numarul de acolo este 0788 351 293 Care aveti intrebari shoot!! Editat Martie 18, 2009 de inanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Da, asa cum ati citit, CHOPPER ACADEMY - CONSTANTA va invita pe data de 28 martie la petrecerea de deschidere de sezon...... Hai fratilor ca incep bautele de VARAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Pai normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 No one? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 No one? Ai mah rabdare ca suntem abia in 22 Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Deschidem sezonul si noul Chapter Chopper Academy si la malul marii ca deh...La vara nu e rau sa ne aveti aici nu ? In legatura cu niste camere de cazare pt doritori, las aici numarul Casei Olt.Am mai apelat la ei cand cu petrecerea pt Mirela de la Cta.La astia o camera costa 80 de lei , e dubla si are toate utilitatile. Numarul de acolo este 0788 351 293 Care aveti intrebari shoot!! Da-mi si mie o adresa de internet unde post sa inchiriez (doar pe email si fara avans) o camera pentru 2 persoane cu micul dejun inclus la 30 Euro. Daca nu, o bag inainte cu mersul la bulgari... Si apropos de asta sa o f.t pe Nutzi, cu tichetele ei de 2 lei sau mai mult, ca nu urmaream si genul asta de evaziune fiscala in firma (noi nu folosim nici macar mascareala aia de rit francez cu "bonuri de masa")... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioxy Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Se mai tine petrecerea?Se pot da niste indicatii mai clare in legatura cu locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se mai tine petrecerea?Se pot da niste indicatii mai clare in legatura cu locatia? Se tine petrecerea si te asteptam sambata la Clubul Shout. O sa rog pe cineva sa puna niste detalii despre locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se tine petrecerea si te asteptam sambata la Clubul Shout. O sa rog pe cineva sa puna niste detalii despre locatie. frumos... brava... si multumim de invitatie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se tine petrecerea si te asteptam sambata la Clubul Shout. O sa rog pe cineva sa puna niste detalii despre locatie. cand aflam detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 Azi pana in ora 17:00 veti avea toate detaliile de care este nevoie.Le aveati mai devreme dar s-a sucit una din muierile de la o pensiune.Asa ca iar tre sa iau la picior zona.Nu e buba o rezolvam usor. Mii de scuze pt intarziere dar abia acum am iesit din galea de vopsea.ultime retusuri la bar.Asa ca pe diseara!Ma duc sa dau vopseaua jos ca am si in ...gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioxy Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Azi pana in ora 17:00 veti avea toate detaliile de care este nevoie.Le aveati mai devreme dar s-a sucit una din muierile de la o pensiune.Asa ca iar tre sa iau la picior zona.Nu e buba o rezolvam usor.Mii de scuze pt intarziere dar abia acum am iesit din galea de vopsea.ultime retusuri la bar.Asa ca pe diseara!Ma duc sa dau vopseaua jos ca am si in ...gura! NU sinteti seriosi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate