vladrb Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Buna seara, Noroc cu userul Imi care a ridicat acest topic. Am inceput din primavara acestui an sa folosesc Everytrail. In link-ul urmator puteti vedea de ceea ce este capabila aceasta aplicatie pentru smartphone: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1833990&code=a7d6ff105412464628e5cffe7f218759 Partea faina este ca track-urile pot fi exportate si in format gpx. Asadar, daca urmariti userul meu veti gasi cateva trasee mai degraba placute. O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 foarte faina aplicatia .... pfuuuu ce imi place ideea. Mersi fain de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 guys, s-a mai ales ceva de proiectul acesta? am inceput sa ma "joc" si eu cu GPS-ul prin offroad si am ceva harti disponibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate