lucian.n Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Duminica, 22.03.2009, Pitesti. Dovada Protagonisti: Valcea: Clau, Avocatu', Amidon, Alex Pitesti: Lucian, Alex Jr, Florin Bucuresti: Mark, Catalin si Octav va mai asteptam! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Asteptam cu nerabdare partea a doua . N-as fi zis ca se poate face enduro la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 cine a avut pantaloni cu mult portocaliu si putin bej? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuenduro Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Duminica, 22.03.2009, Pitesti. Dovada Protagonisti: Valcea: Clau, Avocatu', Amidon, Alex Pitesti: Lucian, Alex Jr, Florin Bucuresti: Mark, Catalin si Octav va mai asteptam! :) multumim ptr. invitatie luci ,a fost o zi superberba,au fost posete foarte faine si circuitul foarte compact.va asteptam si pe voi la noi in urmatorul weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 cine a avut pantaloni cu mult portocaliu si putin bej? hmm...io sunt ala, de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 bravo, mergi cel mai bine dintre toti cei din film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 pai... eram la mine acasa si ... stiam traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 traiasca 2t.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 traiasca 2t.... hai ca e treaba de mana si de antrenament. Daca il vezi pe Claudiu cum se misca cu 450 4t .... pare bicicleta. Eu deocamdata, dupa 5 iesiri usoare, inca nu ma descurc cu 2t cum ma descurcam cu 4t pe urcari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 hai ca e treaba de mana si de antrenament. Daca il vezi pe Claudiu cum se misca cu 450 4t .... pare bicicleta. Eu deocamdata, dupa 5 iesiri usoare, inca nu ma descurc cu 2t cum ma descurcam cu 4t pe urcari. E numai o chestiune de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 hai ca e treaba de mana si de antrenament. Daca il vezi pe Claudiu cum se misca cu 450 4t .... pare bicicleta. Eu deocamdata, dupa 5 iesiri usoare, inca nu ma descurc cu 2t cum ma descurcam cu 4t pe urcari. E numai o chestiune de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 adevarat! claudiu se misca incredibil pe 450-ul ala. asta e tehnica. oricum, pe mine motorul ma ajuta extrem de mult. am reusit sa o reglez asa cum trebuie. a vazut si Claudiu ce inseamna cuplu la 300. a fost un pic uimit. asa e cum zice gizmo, in timp, te obisnuiesti cu ce ai. dar fiecaruia i se potriveste ceva, 2t sau 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) l-am vazut pe claudiu, putin ce-i adevarat, la ramnicu valcea...toata stima...adevarat, fiecare cu ceea cei place...eu raman totusi un fan 2 t, de fapt un fan 300... ......sper sa ne vedem la sibiu... Editat Martie 26, 2009 de calinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut. Super zona. Unde ati fost: in Trivale sau spre Stefanesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 in filmuletu ala amidon era numai pe coate...aci la valcea se zvonea ca a fost profy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 ne-am dat langa Pitesti, aproape de padurea trivale. e un mini traseu. astazi am fost la valcea, super zi, o sa revin cu poze si filme. nu prea am avut cameraman azi, nu avem asa de multe de aratat. dar a fost o zi excelenta, destule posete!!! multumim baietilor din Valcea!!!! o sa pregatim urcarile promise si va incvitam sa le incercati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Hai cu pozele de la Valcea, Luciene ! Lasa povestile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate