mein_84 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Avem placerea de a va invita in ultimul weekend al lunii aprilie (25 - 26) la prima drumetie a anului 2009 sub tutela Husqvarna. Drumetia se va desfasura in zona Buzau, avand ca si punct de plecare statiunea balneologica Sarata-Monteoru (20 Km Nord-Vest de Buzau). In prima zi, sambata 25 aprilie se va merge pana la Vulcanii Noroiosi, seara va fi “sarbatorita” cu gratare si voie buna, iar a doua zi, duminica 26 aprilie se va organiza o drumetie hard pe traseul de enduro din zona. Nu exista taxa de participare, costurile implicate sunt strict cele ale deplasarii si cazarii (~ 100 RON/noapte camera dubla fara masa). Participantii vor beneficia de asistenta tehnica pentru remedierea eventualelor defectiuni. Numar limitat de locuri. Pentru mai multe detalii 0752.011958 sau coltean@paneuro.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 F.F. TARE MA BAG SI EU LA TURA,DAR NU AM HUSGVARNA?!MERGE?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 Merge fara probleme, enduro sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salut. am si eu un KTM, si as mai veni si cu un prieten. mai sunt locuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 Salut, mai sunt cateva locuri. Trimite-mi un mail pe coltean@paneuro.ro sa iti pot trimite formularul de inscriere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Avem placerea de a va invita in ultimul weekend al lunii aprilie (25 - 26) la prima drumetie a anului 2009 sub tutela Husqvarna. Drumetia se va desfasura in zona Buzau, avand ca si punct de plecare statiunea balneologica Sarata-Monteoru (20 Km Nord-Vest de Buzau). In prima zi, sambata 25 aprilie se va merge pana la Vulcanii Noroiosi, seara va fi “sarbatorita” cu gratare si voie buna, iar a doua zi, duminica 26 aprilie se va organiza o drumetie hard pe traseul de enduro din zona.Nu exista taxa de participare, costurile implicate sunt strict cele ale deplasarii si cazarii (~ 100 RON/noapte camera dubla fara masa). Participantii vor beneficia de asistenta tehnica pentru remedierea eventualelor defectiuni. Numar limitat de locuri. Pentru mai multe detalii 0752.011958 sau coltean@paneuro.ro salutare m/as baga si eu.....nu am husqvarna a un kx f ,oricum treaba e ca as vrea sa trec pe husqvarna,am inteles ca se poate face un buyback,cu toate ca nu as renunta la capra mea dar.....finantele nu imi permit sa o tin si p'asta......daca mai sunt locuri...eu sunt dispus sa ma bag....cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Salut,mai sunt cateva locuri. Trimite-mi un mail pe coltean@paneuro.ro sa iti pot trimite formularul de inscriere. Mi-am facut rezervare la Paducel pe cont propriu. Este vreo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate