ludo3005 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 service moto in zona obor Schimbam semeringuri si uleiul amortizoare fata - ulei si filtrul - placute frana testare lichid de frana - schimburi cauciucuri si echilibrari roti - reglaje suspensie - planare chiuloasa - rectificari supape - carburatie , sincronizare carburatoare - reparatii carene+vopsitorie - masurare copresie si presiune ulei honda - kawasaki - suzuki - yamaha transport moto cu remorca moto in conditii de siguranta maxima 75ron in bucuresti , in afara bucuresti negociem 0745 923 413 adrian 0728 788 310 costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 super baieti de treaba. recomand cu incredere!! bravo baieti, vad ca v-ati up-gradat ! o sa va fac o vizita sa ne conversam despre carena mea harjaita si crapata. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Si eu am apelat cu incredere la ei cand a fost cate ceva de facut la motoreta. BTW, cand v-am intrebat de lipit carene, ati spus ca doar vopsitorie... acum vad ca v-ati apucat serios de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate