JMK Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 salut...am si eu o problema cu alarma de la moto,nu mai merge .am verificat contacte,am inlocuit bateria de la telecomanda,dar degeaba. stie cineva vreun service care repara alarme???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ce fel de-alarma e? Zic si eu ca prostu'... odata am crezut si eu ca era stricata, dar uitasem sa conectez masa de la sirena, are fir separat. My 0.02 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMK Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 Ce fel de-alarma e? Zic si eu ca prostu'... odata am crezut si eu ca era stricata, dar uitasem sa conectez masa de la sirena, are fir separat. My 0.02 RON este bestidea,italieneasca dar din ate am vazut pe net sunt facute de patrol line .am verificat absolut toate legaturile ,toate mufele,le-am curatzat de oxid....nimic.am desfacuto si par niste diode arse,deci imi trebuie un electronist. merci oricum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Incearca atunci mai curind la un electronist sau service de electrice. O alarma e un dispozitiv electronic ca oricare altul, chiar daca e destinat uzului auto/moto. Ca o mica paranteza, alarma mea de 2 parale, Thunder CA202, facuta in Ungaria (sper sa nu ma-nsel), a fost conectata odata la polaritate inversa (de mine). A supravietuit, merge si-acum fara probleme. Asta probabil datorita unei diode de 50 bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate