Supapa_Jr Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Am o problema cu scanteia la motocicleta mea...e o Cagiva Ala Rossa an 85...pe dinam fara baterie... N-am scanteie deloc cand dau la pedala, am verificat firele sa fie bine infipte in mufe, am scos mufele le-am bagat la loc...am incercat cam tot ce se putea...de la ce mai poate fi si cum se diagnosticheaza un cdi mort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 nu stie nimeni macar o rezolvare...o idee ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 cunoaste cineva vreun electronist/electrician bun sa poata rezolva problema? care sa nu ia pielea de pe mine daca gaseste o mufa scoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 cunoaste cineva vreun electronist/electrician bun sa poata rezolva problema? care sa nu ia pielea de pe mine daca gaseste o mufa scoasa? marian : 0722221882 carenele ti le dai jos singur!ca omu' este ft. ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 am vorbit cu omul...intradevar este foarte ocupat...sta in cartier cu mine dar munceste departe oricum a zis ca ma mai ajuta prin telefon daca am probleme si nu reusesc singur multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate