marcone Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Am trecut pe langa o motocicleta neagra, culcata pe mijlocul strazii Petre Ispirescu azi in jurul orei 12.30PM. Nu am recunoscut marca, in orice caz era un motor de viteza, si nici numarul motocicleta fiind culcata oarecum perpendicular pe drum cu partea din fata orientata spre sensul meu de mers. Motociclistul nu mai era la fata locului, nu parea ca s-ar fi lasat cu urmari foarte grave, motocicleta din cate am apucat sa vad avea fata botita, farul spart. Se poate sa fi intrat in spatele vehicului din fata sa. Am intrebat daca pot ajuta cu ceva, mi s-a raspuns negativ asa ca n-am mai zabovit. Sper ca motociclistul e ok. Editat Aprilie 4, 2009 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Ai ai s-ar putea sa fie koss cu un gsx 650f. Am auzit ca azi a avut un accident. Ce sa zic, sper sa nu fie grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Kos a vandut gsx-ul si a facut accident cu ducati acum vreo 1 saptamana Sigur nu era el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Ciudat,stau pe petre ispirescu si in jurul lui 12 am strabatut toata soseau dinspre rahovei spre anteaeriana ,impreuna cu un prieten si nu am vazut sau auzit nimic ,probabil s-a intamplat dupa ce am plecat eu! Unde anume s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 frate si io tot pe petre ispirescu stau si nu am auzit de nici un accident ... atcva mai stie cineva ? eu am auzit de unu pe sebastian care cica s-ar fi lasat cu chestii grave.. detalii mai multe stitzi ? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate