infoschumi Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Problema este urmatoarea...Inainte sa vina frigul prin septembrie...am desfacut scuterul meu un suzuki sepia...si l-am curatat. Dupa vreo 2 saptamani...nu stiu ce s-a intamplat...ca dintr-o data a inceput sa curga benzina(de atunci nu l-am mai scos ca s-a pus frigul).Benzina curge printr-un furtun care este sub pragare,pe acolo pe undeva.Am incercat sa urmaresc unde se duce furtunul...dar nu am reusit sa dau de capat. M-am gandit ca e furtunul de la surplus insa nu este acela...deoarece m-am uitat saptamana asta si nu mai era un strop de benzina in rezervor...cursese absolut toata.Ce credeti ca poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Si eu am la ktm sub el, 2 furtune! prin unu curge benzina daca inclin motorul mai mult pe o parte sau alta, iar pe celalalt ulei! habar nu am de ce e asa........ poate stie cineva......sa ne spuna si noua! multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 daca e prea inclinat poate sa curga printr-un furtun de la carburator sau mai are un furtun la rezervor(prea plin),in cazul in care rezervorul e plin si se inclina scuterul mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Ianuarie 21, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2006 Da dar problema la mine este ca curge benzina pe acolo pe la surplus chiar si daca este scuterul pus in pozitie normala..adica vertical.Nu pot sa imi dau seama de ce...oricum o sa incerc eu sa ii dau de cap..dar poate ma ajutati si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate