geza.benedekfi Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Nici nu pot sa insir numele tuturor participantilor. A fost un moment in care am fost 18 motociclisti ( si asta fara cei din Sighisoara, cu care din pacate nu ne-am intalnit ) Deci - printre altii - au participat: Csocso Ferike Isti Laci Lala Sanci Domi Jaxi Jenci Joco Zoli Zsolti ...si... Alte 486 poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) Mie nu-mi mai ramane altceva,decat sa Va arat niste momente mai interesante Mai multe puteti vedea,ca de obicei in link-ul din semnatura. Deci: ...moment de solidaritate intre "drujbisti" Toate cele bune Editat Aprilie 5, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 drujbistii sunt cei cu ktm sa inteleg abia astep sa ne revedem, dar pana atunci sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 foarte tare....bravo voua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) drujbistii sunt cei cu ktm sa inteleg abia astep sa ne revedem, dar pana atunci sa auzim numai de bine "drujbistii" sunt cu KTM-uri in 2 timpi .Expresia aici nu are nici o legatura cu alte marci -dupa calculele mele WE-ul viitor,sau cel tarziu in urmatorul ne revedem(?) Editat Aprilie 6, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) cred ca cel mai sigur pe 1 mai. caci atunci putem lega vreo 3 zile . A reusit careva sa sara busteanu fara sa cada? Editat Aprilie 6, 2009 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 A reusit careva sa sara busteanu fara sa cada? nici macar cu cazatura (n-a mai incercat nimeni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 De mult nu l-am mai vazut Domi....n-a mai iesit cu voi sau nu l-ati prins in poza(pt. ca e vitezoman ) ? Vad ca si-a luat 2099 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) De mult nu l-am mai vazut Domi....n-a mai iesit cu voi sau nu l-ati prins in poza(pt. ca e vitezoman ) ? Vad ca si-a luat 2099 ! Nu pot sa-l prind in poze ca e prea rapid... ( Adevarul e, ca de mult nu a mai iesit cu noi ) DA, si-a luat un 450 EXC-R nou-nout ( acum era in rodaj ). Aseara avea 5 ore de functionare ( motorul, desigur ). Editat Aprilie 6, 2009 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 "drujbă" este tot ce înseamnă 2T indiferent de marcă/producător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate