StefanLeonte Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) Multa sanatate si niste sarbatori cat se poate de fericite! bine ca esti in viata si ca nu sunt complicatii mai mari!!! Pt restul, bagati aminte, domnul mai sus numit a scapat cu viata datorita echipamentului de calitate pe care-l purta!!!! Nu mai neglijati propria siguranta! Editat Aprilie 19, 2009 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Salut tuturor, Va scriu acum, dupa aproape 3 luni de la accident si la o saptamana de cand am inceput dinou sa merg. Vreau sa stiti de la mine ca sunt aproape bine, pot sa merg dar cu ceva dureri si obosesc repede, mana stanga este destul de recuperata o pot folosii, mana dreapta.... ehe aici mai sunt ceva probleme nu o pot folosi, se va recupera in timp dar vor ramane urme! Asa ca fratilor feritiva de idioti ca este extrem de greu sa faci primul pas dupa ce stai doua luni jumate numai pe spate! Mai vorbim! Asfalt uscat si fara tampiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Ma bucur sa aud ca esti mai bine ,recuperare cat mai grabnica si sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gd@n_dr Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Am ajuns in poligon la 20 min. dupa ce ai plecat, am vazut pozele la Mihai, ma bucur ca esti bine si sa ne vedem sanatosi.Salutari si numai bine de la pasagerul pe care l-am avut in ziua cu pricina, acum motociclist cu acte in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_eyes Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Multa sanatate si niste sarbatori cat se poate de fericite! bine ca esti in viata si ca nu sunt complicatii mai mari!!! Pt restul, bagati aminte, domnul mai sus numit a scapat cu viata datorita echipamentului de calitate pe care-l purta!!!! Nu mai neglijati propria siguranta! Multa sanatate si insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_eyes Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salut tuturor,Va scriu acum, dupa aproape 3 luni de la accident si la o saptamana de cand am inceput dinou sa merg. Vreau sa stiti de la mine ca sunt aproape bine, pot sa merg dar cu ceva dureri si obosesc repede, mana stanga este destul de recuperata o pot folosii, mana dreapta.... ehe aici mai sunt ceva probleme nu o pot folosi, se va recupera in timp dar vor ramane urme! Asa ca fratilor feritiva de idioti ca este extrem de greu sa faci primul pas dupa ce stai doua luni jumate numai pe spate! Mai vorbim! Asfalt uscat si fara tampiti! ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate