Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 care le are cu de astea? pt. jawra mea ei spun ifw22.. boon, asta inseamna ca are cifra termica de 240... eu vreau 225, ce iau ifw 21 sau 23? sau ma rog, daca nu exista 21 sau 23 si se numesc altfel care sunt cele mai reci si care cele mai calde? alea cu numar mai mic sau mai mare? nu de alta da' m-au disperat producatorii astia care nu fac dreq un standard de notare a bujiilor odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 in carte zice asa ptr vara (bujie rece) brisk n14, pal n9, bosch w3ac w4ac, ngk b8hs temperaturi medii brisk n15, pal n8, bosch w5ac, ngk b7hs pre iarna (bujie calda) brisk n17, pal n7, ngk b6hs si sunt mai multe dar imi e lene sa scriu eu folosesc brisk n15 de 2 ani luata din magazin de la jawa si n-am probleme, n-am mai dat jos bijiile de cand l-am pus bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate