bencze_andy Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Componența trupei: Zoli Szabi Andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Câteva filmulețe: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Felicitari baieti !!! Superbe poze si filme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 domnu' andy cum merge OAC-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 domnu' andy cum merge OAC-ul? Mai am de lucru la OAC, de data asta m-am axat mai mult pe coborâri mai abrupte cu progrese notabile. PS. Mulțam pt. filmele de la Dealu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Mai am de lucru la OAC, de data asta m-am axat mai mult pe coborâri mai abrupte cu progrese notabile. PS. Mulțam pt. filmele de la Dealu! ne vedem cat de curand si dovedeim si oacurile alea (de 1 mai) cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 ne vedem cat de curand si dovedeim si oacurile alea (de 1 mai) cu placere Corect. AÂştept detalii când Âştiți ceva sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate