stoian_florin26 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 salutare caut 2 biele pt. voschod 3m cu bolturi si cu rulmentii cu bile cilindrice.motorul nu e al meu e al unui unchi. La vara vreau sa fac si eu scoala pt. A(si .Cu motocicleta am circulat doar ca pasager dar mi-a placut si vreau si eu motor.deocamdata ma documentez cu tot ce pot(am vazut pozele de la accidente dar inca nu m-am speriat foarte tare,cred ca am facut foarte bine ca m-am uitat ca in acest fel stiu ce ma asteapta daca nu imi iau masuri de precautie)ce spuneti mi s-ar potrvi un Voschod?Am 1,65 inaltime si 65 de kg.Astept raspunsuri pt. biele.(si nu numai)Va multumesc anticipat. p.s.as vrea si niste preturi daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 voshod-ul e o alegere excelenta pentru un incepator. foarte fiabila, nu ai reglaje de facut, etc. este si destul de joasa, ca sa stai cu talpile jos. pentru biela,bolt, colivie intreaba la gaspar vasile, trebuie sa aibe si nu cred ca sunt f. scumpe. asta daca nu aveti in bacau piata "de rusi". am totusi o intrebare: de ce iti trebuie 2 biele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2006 voshod-ul e o alegere excelenta pentru un incepator. foarte fiabila, nu ai reglaje de facut, etc. este si destul de joasa, ca sa stai cu talpile jos. pentru biela,bolt, colivie intreaba la gaspar vasile, trebuie sa aibe si nu cred ca sunt f. scumpe. asta daca nu aveti in bacau piata "de rusi". am totusi o intrebare: de ce iti trebuie 2 biele ? are vreo 3 motoare si vrea sa aiba doua functionale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodixxl511 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 am io o biela... buna. .dar nu am rulmentul de la piston..cel de la ambielaj il am..daca te intereseaza da un mail la : bodixxl511@yahoo.com mai am si alte piese...adica..orice alta piesa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate