Razvan1992 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 este cineva din piatra neamt cu moped sau scuter??? la vara am chef de plimbare P.S. problema e ca am bicicleta da mere cu 40-50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 eu!!! aici!!! frate!!! dar problema e ca sunt in bucuresti... dar cu sange din piatra neamt... si am si scooter. de 150 cc. de mult visez la un tur al muntilor pe 2 roti. nu te supara! macar sunt cu gandul al tine! traiasca piatra neamt!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 eu!!! aici!!! frate!!! dar problema e ca sunt in bucuresti... dar cu sange din piatra neamt... si am si scooter. de 150 cc. de mult visez la un tur al muntilor pe 2 roti. nu te supara! macar sunt cu gandul al tine! traiasca piatra neamt!!!! si cam cand vii prin piatra neamt? tre sa ne intalnim la un uc macar suc* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 cred ca in primavara... chiar ma gandeam. daca stau mai mult pe acolo, cum fac sa ma plimb cu un motor prin zona neamtului... se pot inchiria de undeva??? tinem legatura. te naunt exact cand vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Nr meu de tel e 0741326285... imi dai un mesaj cu cateva zile inainte...ok??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate