Sari la conținut

stafy

INACTIV
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stafy

  1. Balta Alba? Baba Novac? Titan? stadionul 23 august? are cineva??? plata in avans
  2. am luat-o din gresala. imi trebuia altceva. e sigilata, noua, calduta. de vanzare la 90ron.
  3. multam. scurgerea de apa este in partea inferioara a pompei de apa, din cauza capacului. banuiesc ca e dusa garnitura. totusi, un mecanic bun? sau vreun proprietar care se descurca si o cunoaste bine? sunt din bucuresti
  4. am si eu o intrebare, poate s-a mai pus: cunoasteti un mecanic bun pentru bmw f 650 gs? va rog! am o curgere de apa din pompa. probabil ca nu e bine stransa sau o garnitura de acolo dusa. dar nu am imbus steluta si nu pot sa fac nimic acasa. deci, pls - caut mecanic! sar'na!
  5. Cum am mai spus, joi, ora 19.00, Biker's Otopeni. pentru schimbari de program, vezi aici /index.php?...0&start=250 multam mult de invitatie si de pont. saptamana asta sigur nu ajung pentru ca nu am numere. dar vin sigur pe acolo. de cate ori trec pe dn1 ma uit cu jind spre curtea aia plina de motoare (cand e cazul). nici nu mai conteaza ca e jeg sau nu. na, cum iau numere ne vedem acolo
  6. deci si aici problema cu adunarile e grea. incep sa cred ca ceausescu a fost un geniu neinteles. dar nu-i bai! motorul vine luni la bucuresti. sper ca in cateva zile sa iau numerele rosii. daca va mai fi cald il prind eu pe unul din voi pe strada. il scot la bauturi nealcoolice si il storc de toate informatiile. mai ales pe cai care stau in zona balta-alba - vatra luminoasa. v-am spus ca am si o promisiune de garaj pentru la iarna multumesc pentru urari si pentru ospitalitate! ps: nu-mi vine sa cred! sunt virusat comlpet: pe strada intorc capul numa dupa bmw gs, spre ciuda seaca a formelor feminine estetic si erotic conturate. sic!
  7. Salutari cu bucurie catre toti! Bucurie pentru ca de 2 ani stiu topicul asta si abia acum pot sa intru si eu in el: tocmai mi-a venit motoru din germania si in cateva zile o sa fie in bucuresti. cred ca in maximum o saptamana (inmatricularea) o sa fiu pe el; bmw f 650 gs din 2000 cu 25000km. e o superbitate pe care as lua-o in casa la iarna. acu vine si rugamintea. aveti un loc de intalnire? pentru cateva informatii si sfaturi utile va voi raspunde cu o bere! sau mai multe
  8. stirea nu prea e adevarata. tipul chiar nu avea viteza. pe bune. nu cred ca ajunsese nici macar la 50km/h >StanciuC: vezi-ti de treaba, ia-ti comentariile si umbla!
  9. azi (luni 8 sept), pe la 14.30 a fost un accident destul de naspa pe hristo botev - nu stiu exact ce s-a intamplat. eu veneam de pe o strada laterala, am auzit motor de vitezana forjat si am vazut o motocicleta rosie trecand cu viteza nu foarte mare. apoi bubuitul ala groaznic de tabla contorsionata si nor de praf. imediat dupa a mai aparut un motociclist in spate. a oprit, s-a dat jos si a fugit la cel cazut. pana am ajuns eu se stransese lume multa si nu am apucat sa vad ce era cu motoristul cazut. nu-mi explic cum s-a intamplat. a intrat intr-o dacie papuc parcata langa trotuar si probabil ca a sarit peste ghidon. dar nu se ridicase si nu parea prea bine. stie cineva mai multe detalii? ceva despre motorist? e bine?
  10. danke! caruta se afla la gura portitei - pentru cei interesati. ca si lipovencele care canta pe plaja sambata noaptea... pe plaja din care ies firele alea verzi. mai cautam
  11. cateva poze din diferite colturi de rai pe care le-am vazut. foto facute digital cu un canon power shot a85 foto pelicula scanata cu un pentax din 73. daca va plac ma pun ca mai am
  12. hai ca ma inscriu si eu la motociclisti din balta alba. pe lucretiu patrascanu stau intr-un bloc urias cu multe garsoniere. in parcarea din fata mai odihnesc 2 moto. un gsx si o yamaha r6. doua frumuseti care imi fac sange amar pentru ca eu nu mai am acum motor. dar planuiesc. intrebare: voi, cei din balta alba, pe unde va tineti motoarele si ce aventuri "de noapte" ati avut in cartierul asta? va intreb pentru ca vecinii astia ai mei mai tot timpul vad ca au oglinzile indoite sau scandal cu ceilalti de pe scara. spor in toate si sper sa ma inscriu si eu cu motor cu tot in clubul balt-albistilor.
  13. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Macar voi ati fost acolo!!! Eu v-am vazut la tv si imi venea sa-mi scot ochii!!! Asta una... si apoi, voi aveti moto!!!! Altii nu mai are ca asa e viata!!! Iarba verde, bere, mici (scumpi, asta e), fete frumoase... toalete - asta e. Ati fost acolo!!!! Nu va mai plangeti atat. Poate ca data viitoare o sa fie mai bine. Si poate atunci o sa am si eu cu ce sa vin... Ce daca era micu' mic si scump... La tv nu era nici mirosul de mic... fitzosilor!
  14. italienii se chinuie sa mai descongestioneze circulatia din orasele lor si asa pline de scootere si motoare, dar si soferi dementi. in roma, pe trecere de pietoni, era sa fiu luat de 3 ori. ce sa-i faci, baietii de la piaggio cam au grija de clientii lor. cu cat mai multi in trafic cu atat se gandesc si ei ca ar trebui sa le cam asigure o stabilitate. la noi, la dacia, daca rugineste loganu dupa 3 ani, fericire maxima, vin baietii la service si avem de lucru pe 100 de ani. ce sa-i faci, cand au venit romanii peste dacii nostri nu erau chiar aia din gasca lui cicero, erau cei de pe la periferie, nemancati, mai imprastiati... tot latina vorbeau, dar deh... eu mi-as lua unul... dar nu l-as nenoroci pe drumurile noastre. prea-i frumos... si ca experiment, hai sa recunoastem. piaggioc cam revolutioneaza, n-ati zice? adica cine a mai facut asta pana acum????
  15. superb!!! tineti-o tot asa! si la mai mare!
  16. am gasit pe internet fotografii cu noul pegaso trail, lansat in 2006. united motors spune ca il va aduce la salon. acum am intrebarea pentru cei care stiu mai multe despre ultimele modele (pegaso strada si pegaso trail). am inteles ca au motor yamaha xt de 650, care la teste (pe care le publica revistele de specialitate), se duce la 7% pe o viteza constanta de 130km/h. si probabil ca la fel si in oras. e pe bune? ar fi pacat pentru ca arata trasnet! dar pentru bmw-isti! e chiar pe bune ca motorul rotax de pe 650gs consuma 3.2-4.6???? am mari dileme. nu stiu ce sa aleg., pegaso trail, cel nou, sau bmw f650gs??? nu ca as avea bani, dar trebuie sa muncesc si eu cu un scop. astept sfaturi si sugestii. pls!!!
  17. am vazut si eu pagaso si pe strazi si prin poze pe net. ma intereseaza una pe viitor (poate la anu). din cele 2 variante strada si trail ma atrage varianta trail. si acum intrebare pentru cei care au condus> cat consuma pagaso din 2005 (trail) care e pe injectie??? stie cineva? si viteza maxima? de ce spuneati ca in off e slabuta? cum asa? ca doar e trcuta la on/off. e adevarat ca nu cred ca suporta sa zbori peste copaci cu ea, dar chiar cedeaza asa usor??? ma-sa mare, cand credeam si eu ca mi-am gasit preferata... va rog, cei cu informatii probate, astept raspuns!!!
  18. cred ca in primavara... chiar ma gandeam. daca stau mai mult pe acolo, cum fac sa ma plimb cu un motor prin zona neamtului... se pot inchiria de undeva??? tinem legatura. te naunt exact cand vin...
  19. eu!!! aici!!! frate!!! dar problema e ca sunt in bucuresti... dar cu sange din piatra neamt... si am si scooter. de 150 cc. de mult visez la un tur al muntilor pe 2 roti. nu te supara! macar sunt cu gandul al tine! traiasca piatra neamt!!!!
  20. intrebare catre toti scuteristii sau motociclistii. am un derbi boulevard de 150 cu motor de piaggio in 4 timpi. am facut mia de km (chiar am depasit-o) si trebuie sa schimb urgent uleiul si filtrul. paneuro si motorland sunt atat de profesionisti ca nu au nici macar un capat de surub ca piese de schimb. ce fac? daca stiti vreo relatie sau o comanda in afara, va rog sa ma contactati. stefan 0723 241 568 sau stefanrux@yahoo.co.uk am nevoie de filtru de ulei. repet : piaggio 150cmc, 4t
  21. tineti-va bine de tastaturi ca eu am sa va povestesc una tare legata de radare si detectoare. port in masina un detector de 2 mil lei si, in drum de la buzau la buc ma opreste militianul cu 90 in localitate. detectorul nu zisese nimic desi toata moldova a piuit la fiecare radar (ba chiar si dupa dealuri). ce era sa fac, sa-i spun militianului ca nu-l cred? l-am rugat sa trimita foto acasa - am primit-o din parti. am platit amenda, dar nu am dus procesul verbal si chitanta la politie. astept sa-mi trimita scrisoarea de avertizare. daca nu anjunge atunci era facatura. ATENTIE LA MILITIENII HOTI!!!
×
×
  • Creează nouă...