Maria-Iulia Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Atunci te poti baga linistita la Suzuki GS500E foarte buna pt incepatori Inca o data mult succes! thanks...sper sa ne vedem anu asta...daca nu la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 @yedutz am tobe fame noi noute ...daca nu bati manele te las sa te joci cand vrei S-a facut doar daca sunt reci .Cele electronice nu ma reprezinta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Nu trebuie nimeni sa isi cumpere cateva ceva la motor? Ceva piese , consumabile , etc care s-ar gasi pe site la RomiMoto din Cluj ? Eu as vrea sa imi i-au o chestie mai ieftina (36 lei) si transaportu ii 20 lei... daca are cineva de luat ceva de acolo , sa spuna pana Luni ca dau comanda. Si sa impartim transportul. Ne iese bine la amandoi , 3 , 4 cati or fi Editat Septembrie 24, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 ai pm lutzifer.pt 2 brauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Nu trebuie nimeni sa isi cumpere cateva ceva la motor? Ceva piese , consumabile , etc care s-ar gasi pe site la RomiMoto din Cluj ?Eu as vrea sa imi i-au o chestie mai ieftina (36 lei) si transaportu ii 20 lei... daca are cineva de luat ceva de acolo , sa spuna pana Luni ca dau comanda. Si sa impartim transportul. Ne iese bine la amandoi , 3 , 4 cati or fi Comanda si pt mine doua garnituri din alea cu 36 lei, pentru capac chiulasa Editat Septembrie 24, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Comanda si pt mine doua garnituri din alea cu 36 lei, pentru capac chiulasa Ok , chiar acuma scriu e-mail si intreb daca au 3 buc. Si daca au si ce vrea Ursu atunci dau comanda. Ca mie imi trebuie pe sapt viitoare. Editat Septembrie 24, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Ok , chiar acuma scriu e-mail si intreb daca au 3 buc. De ce 3 buc? Tu nu le schimbi pe amandoua? Oricum se pot comanda la bucata, deci poti comanda si 3 daca vrei (adica 2 mie si una tie) Eu le schimb pe amandoua, daca tot desfac un sfert de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) De ce 3 buc? Tu nu le schimbi pe amandoua? Eu doar una schimb , ceea din spate care are scurgeri. Ceea din fata ii intacta si perfect uscata. Nu imi fac singur de lucru Am dat e-mail si astept raspuns. Daca au pe stoc , am dat comanda! PS: daca au ce ne trebuie , atunci comanda INCHISA! Numai astept pana Luni. Anunt eu mai tarziu ce si cum. Editat Septembrie 24, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 S-a facut doar daca sunt reci .Cele electronice nu ma reprezinta.. sunt acustice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Pentru Korben si Ursu: Daca voua vi bine , atunci las si eu de la mine ca n-am de ales. Am vb cu cei de la RomiMoto si ajung piesele si lucrurile ce ne trebuie pe Luni, 4.oct. Daca o fi sa plec la Auschwitz , asta e , cum a mers pana acuma mai merge si tura asta! Astept confirmarea voastra daca vi bine , si diseara le dau mail cu comanda. Bau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Pentru Korben si Ursu: Daca voua vi bine , atunci las si eu de la mine ca n-am de ales. Am vb cu cei de la RomiMoto si ajung piesele si lucrurile ce ne trebuie pe Luni, 4.oct. Daca o fi sa plec la Auschwitz , asta e , cum a mers pana acuma mai merge si tura asta! Astept confirmarea voastra daca vi bine , si diseara le dau mail cu comanda. Bau! e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 e bine. In momentu asta am dat mail cu comanda. Deci comanda INCHISA! Suntem 5 persoane care am comandat cate ceva , asa ca transportul o sa fie 4 lei de unu. Posibil sa ajunga pachetul Vineri in 1.Oct. dar cel mai probabil Luni 4.Oct. PS: Korben nu a mai confirmat daca ii bine , dar banuiesc ca nu ii trebuie mai repede de Vineri sau Luni Ceau bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 In momentu asta am dat mail cu comanda. Deci comanda INCHISA! Suntem 5 persoane care am comandat cate ceva , asa ca transportul o sa fie 4 lei de unu. Posibil sa ajunga pachetul Vineri in 1.Oct. dar cel mai probabil Luni 4.Oct. PS: Korben nu a mai confirmat daca ii bine , dar banuiesc ca nu ii trebuie mai repede de Vineri sau Luni Ceau bau e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Pentru Korben si Ursu:Astept confirmarea voastra daca vi bine , si diseara le dau mail cu comanda. E bine, fii linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 care stie cat costa I.T.P pt motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 care stie cat costa I.T.P pt motocicleta ? intre 100-120 ron.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 care stie cat costa I.T.P pt motocicleta ? intre 100-120 ron.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 care stie cat costa I.T.P pt motocicleta ? -- SE POATE FACE DOAR LA R.A.R. -- asigurarea 116 ron / juma de an cea mai ieftina -- la mine normal ( SE POATE EMITE SI ELECTRONIC ) RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 parca era 50 ron ITP la moto alti bani alta distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) -- SE POATE FACE DOAR LA R.A.R. -- asigurarea 116 ron / juma de an cea mai ieftina -- la mine normal ( SE POATE EMITE SI ELECTRONIC ) RESPECT Cu sigurarea mai vorbim, dar cu ITP-ul e bai mare daca la voi e atat de scump. La noi sunt cateva firme (nu numai RAR-ul) care fac ITP si la mobre cu 50 lei. Editat Octombrie 4, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) Cu sigurarea mai vorbim, dar cu ITP-ul e bai mare daca la voi e atat de scump. La noi sunt cateva firme (nu numai RAR-ul) care fac ITP si la mobre cu 50 lei. Cu Itp am vb deja cu maka si iam spus ca il pot ajuta maine aflu si pret exact Editat Octombrie 4, 2010 de micutu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 omul a spus ca verificarea se face la RAR.asigurarea si la el. asigurarea obligatorie pe 6 luni e 116ron.............asigurarea cu verificarea...nu e una si aceeasi.eu asta inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 asigurare mai am pana in noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 tu ai intrebat de verificare.ei,cred ca au dat pret la asigurare.....banuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 tu ai intrebat de verificare.ei,cred ca au dat pret la asigurare.....banuiesc. Da mare caz faci. Am inteles cu totii ce a spus Achim. Printre altele a anuntat ca el are polite ieftine de asigurare obligatorie. A specificat de ITP-ul la ei, la RAR ca are pretul ala. Subiect incheiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate