Jump to content

GIV 32

Super Membru
 • Posts

  2,476
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/florian-giv
 • Yahoo
  giv32
 • Skype
  flo-giv32

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ARAD (west coast)
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  1 BMW R 1100 GS...
 • Numar Moto
  ...whatever!..
 • Club
  not yet..maybe never

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ...NU AM DESTUL LOC AICI....
 • Interests
  ...please dont try to make me more crazy, I allready get warn in all bars from around the world!...

Recent Profile Visitors

1,561 profile views

GIV 32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. daca nu mai am motor, pot posta aici?
 2. foarte tare! ma bucur ca ti-ai facut curaj sa vizitezi balcanii...eu o fac de ani buni si contrar asteptarilor unora, nu m-a mincat nimeni pe acolo! faine poze.
 3. foarte tare!...mare noroc ati avut ca nu am putut merge cu voi....eram si acum pe drumuri pe undeva prin finlanda!
 4. Luigi, stai linistit ca nu stie sa cinte piesa aia!...de fapt nu stie nici una sa o cinte!...la modul lui se suflat in trompeta, tu ai fi luat-o inaintea tuturor sa-i inghesui trompeta pe git!
 5. ce oameni de rahat trebuie sa fii sa te asociezi la o bataie sau sa il corectezi pe Mihai?...imi este sila de intrunirile din Romania, in ultimii 10 ani au devenit tot mai patetice, tot mai comerciale, tot mai periculoase!...de aceea am hotarit sa nu mai particip la asemenea evenimente decit foarte rar si am ales calea distractiei in Serbia unde chiar daca fiecare om are cel putin o arma letala la el nimeni nu le foloseste ba, dimpotriva beau toti pina cad jos lati ! sunt multi care ar trebui sa aplece capul cind trece Mihai pe linga ei!...sunt multi care ar trebui sa asculte ce are omul ala de spus, sa taca cind el vorbeste!....si totusi se gaseste un idiot care nu percepe intelesul vorbelor mestesugite, sa il bata!....gretos!...jenant!....penal!...
 6. e un lucru bun aceasta modificare!...mai triaza din numarul de viitori motociclisti! pe cind o modificare asemanatoare si la auto?
 7. auzi la el ca zice ca face 25-30.000km pe an cu motocicleta???.... ...du-te ma dreaq, cu ce bani faci tu km astia?...la un calcul simplu de 5.5/100km iti iese 2.640.-euro!!!...really?...ai tu banii astia de dat pe benzina?...si daca ai banii astia de ce nu iti platesti datoriile? deoarece o cunosc bine pe Sofronica, una din multele persoane pe care le-ai tepuit, pot sa iti spun ca ai face bine sa faci cum stii si sa nu dai curs intentiilor pe care le are in ceea ce te priveste!...pe bune!...fa bine si inapoiaza-i datoria ca iti va fi mai usor...
 8. stai linistit ca o tura in jurul mediteranei este mai periculoasa decit una in jurul africii....in afara de maroc( chiar si acolo am rezerve) in oricare din tarile pe care trebuie sa le traversezi esti o tinta!
 9. GIV 32

  MOTO THURSDAY

  ..da!..o fi azi!....
 10. GIV 32

  Accidente !

  ...chestiunea e simpla... 1# ai voie sa conduci un vehicul fara sa detii permis pt categoria respectiva?...NU... ...2# ai voie sa conduci un vehicol ne inmatriculat?...NU... ....daca aceste 2 intrebari impreuna cu raspunsul aferent este ignorat, vina iti apartine in totalitate!...teoretic nu aveai ce cauta pe sosea, esti invizibil inclusiv din punct de vedere legal! ...este exact aceeasi situatie in care te dai cu masina fara asigurare si in cazul unui accident platesti tu totul indiferent daca esti sau nu vinovat!..e simplu, daca nu esti in regula cu toate cele nu aveai ce cauta in momentul respectiv, in locul respectiv!...indiferent de virsta daca ai ales sa ignori legile esti suficient de major ca sa raspunzi pt greselile facute.
 11. GIV 32

  Vik motor

  motorul respectiv nu exista...eu as putea merge pina acolo desi nu-i chiar aproape dar in link-ul tau nu exista nici un anunt iar in pagina lor nu exista nici on bmw st.. deci....cum sa te ajutam totusi?
×
×
 • Create New...