BlackPhantom Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Abia astept sa ne intalnim Duminica la Circul de Stat, deoarece astept acest event de aproape 8 luni. Am avut atunci un accident stupid si asta e a trecut. In plus am reparat si baiatu' meu, o chinezarie luata din Carrefour anul trecut in graba , dar isi face treaba. Ne auzim Duminica la ora 14:00. Respect si salutari de la un pensionar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 chiar nu vad rostul la topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 chiar nu vad rostul la topicul asta nici eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 eu nici atat ce legatura are "Sper sa ma primiti in gasca voastra ! " cu ce ai scris u ) ....Abia astept sa ne intalnim Duminica la Circul de Stat, deoarece astept acest event de aproape 8 luni. Am avut atunci un accident stupid si asta e a trecut. In plus am reparat si baiatu' meu, o chinezarie luata din Carrefour anul trecut in graba , dar isi face treaba. Ne auzim Duminica la ora 14:00. Respect si salutari de la un pensionar...." Is eu aiurit la ora asta? sau nu intelege nimeni nimica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 l-ati speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ,,,,cauta si el prieteni scuteristi atata tot din ce scrie acolo ,,,,crede-ti ca vrea prea mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Te așteptăm și noi la circ. În provincie nu prea există întâlniri așa că lumea nu te-a înțeles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackPhantom Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 Te așteptăm și noi la circ. În provincie nu prea există întâlniri așa că lumea nu te-a înțeles. Mersi de intelegere. Nu m-am exprimat eu bine oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate