Sari la conținut

BlackPhantom

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BlackPhantom

  1. Ma poate ajuta cineva la delimitarea scuterului meu ? Precizez ca am un scuter in 2T marca Alien Chinezarie evident. Stau in Crangasi.
  2. Mersi de intelegere. Nu m-am exprimat eu bine oricum...
  3. Si eu am scuter Alien de 50 cc si e in 2 T iar pe talon si in carte scrie 4 T si tot din Carrefour e luat. Am luat teapa cu el dar asta e. Nici macar nu am umblat la el sa ii scot limitarea ca nu ma pricep.
  4. Abia astept sa ne intalnim Duminica la Circul de Stat, deoarece astept acest event de aproape 8 luni. Am avut atunci un accident stupid si asta e a trecut. In plus am reparat si baiatu' meu, o chinezarie luata din Carrefour anul trecut in graba , dar isi face treaba. Ne auzim Duminica la ora 14:00. Respect si salutari de la un pensionar....
  5. Salut ! Sunt si eu nou aici. In speranta ca imi voi face prieteni printre voi , cu toate ca sunt doar un scuterist la inceput si nu am prieteni prin zona mea in cartierul Crangasi cu care sa ies la o turatie maxima prin imprejurimi si nu numai , atasez aici id meu: gabriel.dumitrescu Acestea fiind spuse, va urez "Asfalt uscat, atentie sporita si salutari cu farul !"
×
×
  • Creează nouă...