alin_kos Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 bun, pentru inceput , cauza tuturor problemelor au inceput odata cu un cz 175 1961, dupa ce l, am desfacut pentru curatare si inlocuire de piese, in special ambielajul, la montare toate au mers cum trebuiau, sau cel putin asa am crezut , doar ca dupa ce am terinat motorul am constatat cu stupoare ca era in viteza si nu putea fi scos, nu stiu, cred ca am pus pinioanele gresit sau nu stiu unde am gresit, daca cineva are o parere, sau o solutie la problema mea, sau macar ceva documentatie despre motoarele de pe cz175 i-as ramane indatorat daca m-ar ajuta, ca tin prea mult la comunista mea, cu toate ca e d trei ori mai batranica ca mine, si sincer de abia astept sa o scot la o plimbarica ca merita ASTA, DUPA CAT A STAT, oricum multumesc anticipat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conqueror Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Salut, imi pare rau ca nu stiu ce problema ai....dar daca iti trebe piese este un Polonez reputat bine care vinde piese la linkul asta: http://www.oldtimergarage.szn.pl/store/index.php?cPath=26 Eu n-am cumparat nimica de la el inca, dar in curand imi iau niste piese pentru M72-ul meu. Noroc! Vasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 caut-o in gura,mai are dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate