Kash K.E. Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 vreau sa imi schimb cauciucul, iar cel mai apropiat service pt asa ceva este la km buni distanta de mine... si m-am gandit sa il schimb eu... dar nu am vaselina siliconata, nustiu de unde sa fac rost, am cautat prin toate magazinele si nimic... daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu vaselina, cica s-ar folosi si altceva cum ar fi margarina. vreau si parerea voastra ca nu vreau sa imi distrug mous-ul. Multumesc Anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) La naiba,merge orice unguent.Multi fac chiar si fara.Pune orice tip de vaselina pe marginea jentii cat sa alunece guma pe ea,bag-o si sterge surplusul cu o carpa.Daca ai cu camera pudreaza bine guma in interior ca sa nu se prinda camera de cauciuc.Atentie:sa fie uscat bine in interior.Spor! sapun lichid eu folosesc sampon/sapun lichid. Kash K.E. intreba despre unsoare mousse-uri Editat Aprilie 11, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) vreau sa imi schimb cauciucul, iar cel mai apropiat service pt asa ceva este la km buni distanta de mine... si m-am gandit sa il schimb eu... dar nu am vaselina siliconata, nustiu de unde sa fac rost, am cautat prin toate magazinele si nimic... daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu vaselina, cica s-ar folosi si altceva cum ar fi margarina. vreau si parerea voastra ca nu vreau sa imi distrug mous-ul. Multumesc Anticipat... Folositi functia SEARCH cu incredere ! Uite: /index.php?showtopic=334776 Alt contact este : http://www.edex.ro/firma_41972_DAVA%20RICONA.html Editat Aprilie 13, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 foarte buna e si solutia de spalat geamuri! pulverizezi pe cauciuc si il pui pe geanta. solutia e buna, pt ca, contine sapun si face sa alunece f usor si contine si alcool ceea ce o face sa se uste dupa un timp. deci nu mai apare riscu sa se invarta cauciucu in janta ca la sapun lichid sau alte solutii. Mah dar nu cititi pana la capat nicicum. Este vorba de montat mousse intr-un cauciuc si nu de montat un cauciuc pe janta. Pentru a nu uza rapid mousse-ul este nevoie de o veselina siliconica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 am si eu o intrebare..pe voi cat va tine un mousse ??? am auzit pe cineva care l-a avut de 2 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 am si eu o intrebare..pe voi cat va tine un mousse ??? am auzit pe cineva care l-a avut de 2 ani... eu am avut unul 3 sezoane si mai merge sigur inca unul (acum a ajuns pe la jumba). Si in astea trei sezoane am facut pe langa enduro si vreo 5 curse de rally raid!!!! E drept ca a fost un mousse desert racing (mai tare putin - la inceput a fost cam chin). Jmekeria e sa-l ungi suficient de des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate