koky Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 caut set (cil+piston)yamaha dt 80 lc2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 caut set (cil+piston)yamaha dt 80 lc2 Am vazut ultima oara prin Vitan, cand imi cautam si eu segmenti de Piaggio, era un nene care vindea o gramada de segmenti, sigilati, si pistoane de mai multe feluri de moto (aia pe care mi-i oferea mie erau de Honda). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koky Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2006 Am vazut ultima oara prin Vitan, cand imi cautam si eu segmenti de Piaggio, era un nene care vindea o gramada de segmenti, sigilati, si pistoane de mai multe feluri de moto (aia pe care mi-i oferea mie erau de Honda). Eu sunt din bv crezi ca ma poti ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Eu sunt din bv crezi ca ma poti ajuta. Cand mai ajung in targ, ma uit... imi zici exact dimensiunile si ma uit (interior, exterior, grosime, latzime, etc etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate