Sari la conținut

Midnight_Caller

EX+
  • Număr conținut

    174
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://nova.scieron.com
  • Yahoo
    midnight_caller_ro@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti, langa Arc :P
  • Numar Moto
    Nu-i nevoie
  • Club
    Inca nici unul

Vizitatori Recenți Profil

471 citiri profil
  • MRL

Midnight_Caller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bravo prietene, s-o stapanesti sanatos !!! Ma plictisisem si eu de cate ori te-am vazut murdar de ulei pe mana... Ehhh the good old days Pai la ce mai mesterim noi acu' in fatza blocului nenea ? Cablu' nu se mai rupe, carbu' nu se mai infunda... o sa te plictisesti !!!! Sa ai parte de ea mosh !
  2. Astazi mergeam cu o autoplatforma sa duc la DCSAN masina tatalui prietenei mele, cand, din vorba in vorba cu soferul, ne uitam la un tip pe un scuter, evident fara casca, care ne-a depasit usor prin dreapta. Soferul mi-a zis "bai, asta nici 14 ani n-are, sa vezi bulau ce face ala care il loveste". Nu au trecut 2 minute de mers, cand vedem pe mijlocul strazii scuterul, facut praf in partea din fata, si un Peugeot 307 argintiu tocmai intorcand PESTE liniile de tramvai, PRIN FATA scuterului. Nu l-am mai vazut pe tip, probabil il urcasera deja in masina, dar nu cred ca a scapat usor avand in vedere ca AMBII adidasi erau pe jos, imprastiati langa scuter. Probabil cu 10 secunde inainte avusese loc accidentul pentru ca roata din spate se invartea inca repede... Nu am vazut urme de sange pe jos, dar partea stanga a masinii era infundata serios. Sper ca a scapat, daca stie cineva mai multe sa scrie... Era vorba de un Piaggio Liberty (cred) sau de un Aprilia Scarabeo (seamana modelele) ALBASTRU, neinmatriculat. Si eu care vroiam de Miercuri sa merg cu mopedul, sa mai scap de aglomeratia din Bucuresti... Doamne-Ajuta !!!
  3. Auzi domnu' "gaxel"... nu ti se pare ca esti cam limitat in gandire ? Cu riscul de a fi off-topic si de a-mi lua warn, ma exprim, ca e o tara libera. Asadar : 1). Moped, scuter, comunista din care curge ulei sau japoneza nervoasa, TOATE au doua roti si un motor. 2). Daca nu MAI saluti scuteristi desi ei te saluta nu arati decat ca esti ingamfat 3). Mopedist sau scuterist, cat timp imparti aceeasi pasiune cu ceilalti, te numesti MOTOCICLIST. Stii care e diferenta dintre ce am eu si ce ai tu ? O CUTIE DE VITEZE si 50km/h in plus pentru tine ! 4). A merge pe motocicleta nu te face motociclist, dar de unde stii tu la ce se gandesc cei care-si achizitioneaza o motocicleta / moped / scuter ? 5). "esti motociclist cand semeni cu mine"... bwahahahah !!! Au fost zeci de discutii pe tema discriminarii intre cei cu scutere / mopeduri si cei cu motociclete, dar cat timp ne uneste aceeasi pasiune pentru motoare, doua roti, si placerea de a merge in aer liber fara o caroserie imprejur TOTI SUNTEM MOTOCICLISTI ! Si cu asta am incheiat...
  4. Bravo intunecatule, s-o calaresti sanatos, si sa nu uitzi ca diferentza intre motociclete si femei e ca daca te sui pe femeie intai te sui pe ea si apoi o umfli, pe cand motocicleta intai o umfli si apoi te sui pe ea Chiar ma intrebam daca a ajuns baiatu' ala cu bine in C-ta... aveam o strangere de inima...
  5. Cilindru, chiulasa, boltz, segmentzi, piston si 2 garnituri (si stickere ). Dar trebuie avuta mare atentie ca eu a trebuit sa-mi iau alt carter (Polini Speed Engine) ca sa-mi intre cilindrul in el pentru ca mi-am luat cel mai mare kit. Deci interesati-va inainte ca sa nu faceti dupa aia... !
  6. Pai voturile sunt in favoarea Polini pentru ca POLL-ul se refera la care sunt mai REZISTENTE, nu care ofera o putere mai mare Bafta !
  7. Polini aduce United Motors (pe mine m-a costat 108Eur kitul de 72cmc pentru mopedul meu) - www.unitedmotors.ro -> uita-te la contact si suni la SERVICE. Malossi pentru scutere aduce CPM (de pe forum) Bafta !
  8. Bai nene, da' nu te mai potoleshti odata !!! Parca ai avea un magnet in tine de atragi toate mashinile sa te . Ce Dumnezeu mai Pow-ule, oi fi tu talpa iute, da' pana cand ? Ai grija de tine si sa ne vedem la , bine ca esti TU bine, totushi nu vreau sa mananc mici fara tine
  9. Atunci mai ramane o varianta maine (Vineri) incepand cu ora 19:30 in Etrusco (este un bar-pizzerie) in spatele Spring-Time-ului de la Piata Alba-Iulia. Las aici un numar de telefon pentru cine nu stie sa ajunga... va iau de la Piata Alba Iulia eu... 0723.213.705 Numai bine !
  10. Am fost la Arc la 20:10, NICI un scuter in afara de cei pe care ii stiam deja... Dezamagit, baieti, sunt dezamagit...
  11. Propunerea mea e sa veniti si voi la Arc azi la ora 18:30 - 19:00 pe breteaua din dreapta de la intrarea in Herastrau... I'll be there
  12. Multzumesc Stressu' pentru confirmare Arol e unguresc, si ma tenta sa iau, dar am zis mai bine NU... si uite ca ma linistit acum, si am si confirmarea ca am facut o alegere buna... Si inca ceva, nu cred ca topicul asta e pentru a ne CERTA pe uleiuri sau a face caracterizari (vezi "ce mincinos, auzi la el nu face calamina"), ci pentru a vedea cine ce uleiuri foloseste si daca e multumit de el sau nu. Mai departe e treaba fiecaruia ce alege. Numai bine !
  13. In cazul asta ar fi cazul sa iau un claxon, sau un buton macar, desi motorasul meu se aude mai tare decat claxonul ... Pun eu mana pe ceva sau fac vreo inginerie sa faca aia cand ma aud claxonand Numai bine !!!
  14. Bai baieti, daca mai e valabila ideea cu clubul, count me in... si mai aduc inca o persoana, dar trebuie sa-l mai "dresez" nitzel, ca inca are ieshiri de copil mic (gen tzopait pe moped sau plecat pe-o roata)... Eu stau prin Aviatorilor (foarte aproape de ARC), propun sa ne vedem Miercuri pe-acolo cand e si intrunirea moto... Pe breteaua din dreapta intrarii, eu vin in jur de 19:30... Ne zarim acolo au ba ?
×
×
  • Creează nouă...