Blackrider Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 succes Laurentiu,poate bucurestenii te pot ajuta cumva... sau poate Kerosen te ajuta......sau muta-te in poola mea in ardeal.hahahahaha B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 succes Laurentiu,poate bucurestenii te pot ajuta cumva... sau poate Kerosen te ajuta......sau muta-te in poola mea in ardeal.hahahahaha B. Multam! vezi pe PM..fain aseara? nu "hahahaha'ca si eu as vrea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 nu "hahahaha'ca si eu as vrea... shi ce mai ashteptzi? vezi ca peste o luna trec prin bucureshti ! sa impachetezi pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 shi ce mai ashteptzi? vezi ca peste o luna trec prin bucureshti ! sa impachetezi pana atunci! ..impachetez,da'vreau camera de sus de la tine....si sa am si internet!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 hahaha! eshti tare! cu internetul te rezolv, dar cu camera nope! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 hahaha! eshti tare! cu internetul te rezolv, dar cu camera nope! ...pai da,m-oi culca in garaj linga broasca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate