guitz Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Dupa multe cautari si sfaturi am ajuns sa caut gilera dna si nu ca in trecut runner. Vreau sa imi spuneti care sunt principalele probleme, la ce sa ma uit exact cand il cumpar si cateva sfaturi utile. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) hai ma sariti pe el si spunetii ca nu trebuia sa faca un topic nou. Editat Aprilie 14, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 era topicul cu gilera .. puteai intreba acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 hai ma sariti pe el si spunetii ca nu trebuia sa faca un topic nou. uite mai jos era topicul cu gilera .. puteai intreba acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 hai ma sariti pe el si spunetii ca nu trebuia sa faca un topic nou. Ok, am sa intreb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate