mmisulicaa Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salutare, Nu stiu voi, dar eu de maine voi fi liber si vreau sa profit de acest lucru. Intentionez sa ies la un "stunt training", daca se poate spune asta si dupa poate si un coclau. Asa ca daca exista amatori, anuntati-va. Misu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 misule lasa prosteala cu stunu` sa nu ajungi ca mine in iarna........mai bine scoate`ti motoreta la o plimbare pe cheia si buzau sambata cu noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salutare, Nu stiu voi, dar eu de maine voi fi liber si vreau sa profit de acest lucru. Intentionez sa ies la un "stunt training", daca se poate spune asta si dupa poate si un coclau. Asa ca daca exista amatori, anuntati-va. Misu pe la ce ora maine? m-as baga si eu putin desi nu o sa indraznesc prea multe pt ca e de vanzare motoreta:D dar macar putin acolo si eventual sa ma uit putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 iesi misule azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Salutare, Nu stiu voi, dar eu de maine voi fi liber si vreau sa profit de acest lucru. Intentionez sa ies la un "stunt training", daca se poate spune asta si dupa poate si un coclau. Asa ca daca exista amatori, anuntati-va. Misu unde si cand ca ma bag si eu cu scuteru misule lasa prosteala cu stunu` sa nu ajungi ca mine in iarna.... ....mai bine scoate`ti motoreta la o plimbare pe cheia si buzau sambata cu noi!!! te-a ajuns batranetea jane! o arzi ca pensionari cu plimbareala la aer curat pt. poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 unde si cand ca ma bag si eu cu scuteru te-a ajuns batranetea jane! o arzi ca pensionari cu plimbareala la aer curat pt. poze nu iti merge motoru? eu unul as vrea sa ies mishu nu are semnal sau telefonul deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nu iti merge motoru? eu unul as vrea sa ies mishu nu are semnal sau telefonul deschis l-am vandut si stau la panda sa prind un exc de 450 2008 dar ma tine si cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate