motociclistcom Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Mi se aude ceva .. un zgomot ciudat .. in momentul in care dau drumu la acceleratie .. pana acum nu mi s-a auzit nimic .. deci .. la relante merge ok .. accelerez un pic ... si dau drumu ... se aude un zgomot .. din toba zic eu .. pana revine la relante si din nou nu se mai aude nimic am pus si un video http://www.youtube.com/watch?v=M5lysdlt9Fk voi ce credeti ca e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 nu prea imi dau seama dar uitate la aparatoarea din spate . Am un prieten cu un runner ca al tau si cand accelereaza ii trepideaza aparatoarea din spate , mai exact cercul ala rosu de pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 mie la nsr dupa vreo 7000rpm imi vibrau ca naiba carenele de la codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Poate s-a desprins vreo bucatica de prin toba ceva si zornaie.. Editat Aprilie 17, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 asha am avut si eu la un scuter si la mine a fost din cauza sitelor din toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 la vara schimb toba si cu asta termin discutia .. topicul se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate