dragos11 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 S a intamplat in data de 15.04.2009 in jur de 6 seara. Motocicleta era de culoare visinie un model sport cred nu am reusit sa imi dau seama . Din ce am vazut eu a intrat in spatele unei dacii nova de culoare rosie . Ambele erau sifonate rau dacia era infundata in spate pana la luneta iar motocicleta la fel era facuta aproape pachet . La cum aratau cred ca motociclistul avea viteza foarte mare avand in vedere ca a lovit dacia in spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) Eu sunt din Moreni dar nu am auzit nimic ce marca era motocicleta, ce numar avea? Editat Aprilie 19, 2009 de alexrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo XDB Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 A intrat in spatele unei masini cu vro' 120 , stiu ca era la spital...altceva nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate