Avocatu Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Daca are cineva un FZR de 1000 de prin 94 sau pe acolo poate ma cheama si pe mine sa vad ce dreaqu imi lipseste ca nu imi dau seama... Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avocatu Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 Defapt imi trebuie semicadrul de spate... Cine are si nu are nevoie... poate mi-l imprumuta sau mi-l vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 am 2 yzf-uri de 750 din 1994 si 1995 dar spatele este modificat la ambele ... daca totusi vrei sa le vezi - nu e nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avocatu Postat Februarie 7, 2006 Autor Share Postat Februarie 7, 2006 Chiar nu are nimeni o coada pentru o vulpe batrana fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate