schumi_k Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 dc tot nu am mers, si se pare k din cauza vremii poate ne vedem la giurgiu k tot e show aviatic si motocross de la 14.00-la 15.00 detalii aici: http://www.aripiromanesti.ro/index.php?opt...&Itemid=131 Din pacate din cauza vantului (si spre giurgiu bate rau) eu o sa vin cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Pai noi, adica eu adrian si cristina. Am fost la petrom la 9.00. La vama giurgiu am fost la 10.00. La 11 a ajuns si moshulika. Acumsuntem in veliko. Drumul excelent soare si uscat. Orasul si traseul f frumos. Ne-am plimbat cu geaca intr-0 mana si cu bluzain alta. Toata ziua am stat in tricou. Cazare la confort. Si bere la scandal. Scriu pe id mosulika pt ca folosesc un tel mobil. Poze maine la intoarcere. Moshulik here. Am fost deturnat temporar. Azi veliko, maine Alexandropoli, posibil samotraki, apoi ??? Bye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 pentru 1 mai poate va alaturati aici /index.php?...p;#entry1845918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 DECI: in primul rand despre VEliko Orasul este demental. este vorba de un oras vechi, istoric, asezat intre coline si dealuri stancoase, dar si paduri. Sunt multe vestigii istorice, ruine si biserici. Inghetata nu merita RATATA ! Pentru cazare VA RECOMAND hotelul CONFORT. Este in centrul istoric, pe cea mai veche strada din oras. Are parcare ferita pentru motociclete si o priveliste deosebita. La intoacere merita vizitat satul ARLBANASI (cred ca asa se scrie). Aici sunt fostele resedintele ale lui TITO si sunt destule terase cu privelisti deosebite asupra zonei Veliko Tarnovo. Preturi de exceptie: o cola, un ceai si o cafea costa aproximativ 5,5 RON POze voi posta probabil azi Pentru UICHENDUL de 1 MAI, voi merge la NEPTUN. Acolo am reusit sa gasesc cazare. Deocamdata mergem cu masina, intrucat sunt mai multe zile si trebuie sa iau si catelul cu mine SERILE vor fi cu siguranta prin VAMA VECHE PS: in cazul in care se mai intampla sa postati mesaje ca va alaturati trupei si apoi vreti sa renuntati, am rugamintea sa anuntati, eventual sa dati si un telefon. Apoi, am rugamintea sa nu mai schimbati locul de intalnire, intrucat, din pacate, am avut doi motociclisti care au fost putin debusolati si nu am reusit sa ne intalnim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 VELIKO TARNOVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 Cine merge la VAMA VECHE? Vad multe discutii pe forum insa nu stiu exact cine merge. Cand se pleaca? LA VAMA este vre-un punct de intalnire ? Noi vom pleca probabil MIERCURI seara si ramanem peste noapte in NEPTUN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate