CobraArt Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) Am avut ieri un mic incident si am impresia ca s-a strambat sau s-a miscat ghidonul din dreapta Am vazut ca are un surub daca il slabesc se poate misca ghidonul?La ochi nu se vede nici o diferenta intre partea dreapa si partea stanga,dar ma deranjeaza pe mine la mana ca una imi sta mai in fata(stanga)si una mai in spate (dreapta) si este un feeling cam naspa Editat Ianuarie 28, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Am avut ieri un mic incident si am impresia ca s-a strambat sau s-a miscat ghidonul din dreapta Am vazut ca are un surub daca il slabesc se poate misca ghidonul?La ochi nu se vede nici o diferenta intre partea dreapa si partea stanga,dar ma deranjeaza pe mine la mana ca una imi sta mai in fata(stanga)si una mai in spate (dreapta) si este un feeling cam naspa ti as recomanda sa incerci sa vorbesti ( cel putin telefonicpt ca am vazut ca esti cu PH) cu ce i de la Honda . www.honda-bikes.ro . La service in mod cert te poate ajuta cineva fie si telefonic cu o informatie eventual pe mail. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) ti as recomanda sa incerci sa vorbesti ( cel putin telefonicpt ca am vazut ca esti cu PH) cu ce i de la Honda . www.honda-bikes.ro . La service in mod cert te poate ajuta cineva fie si telefonic cu o informatie eventual pe mail. Bafta Le-am dat mail si au zis "Pentru detalii si preturi referitoare la piesele de schimb te rog sa-l contacezi pe Constantin Radoi (constantin.radoi@honda-bikes.ro) . Ghidonul se poate regla doar foarte putin. In general nu se misca se stramba, dar ce mai bine ar fi sa aduci motocicleta la noi sa o vedem. Nu putem face constatari sau reparatii prin e-mail sau telefon. Multumesc Mihai Genoiu Technical Supervisor Inter Motorcycle Romania" Cred ca o sa trebuiasca sa imi schimb ghidonul (partea dreapta)ca daca il dau la maxim in partea dreapta ating cu degetele de rezervor inainte sa cad cu ea nu atingeam Editat Ianuarie 28, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 incearca varianta cu o teava sa tragi un pic de el.... dak tot vrei sa-l schimbi poti sa incerci inainte de asta. cine stie? poate reusesti sa-l indrepti si iti iei si o bere de banii care-i dadeai javascript:emoticon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 (editat) incearca varianta cu o teava sa tragi un pic de el.... dak tot vrei sa-l schimbi poti sa incerci inainte de asta. cine stie? poate reusesti sa-l indrepti si iti iei si o bere de banii care-i dadeai javascript:emoticon Eu sper sa nu fie stramb spun asta ca impactul cu asfaltu nu a fost foarte "agresiv" Dar oricum ms pentru sfat o sa il iau in coniderare Editat Ianuarie 29, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 vad ca esti din ploiesti . suna-ma si vedem ce putem face 0720636028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate