shui Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 -vand 'scutec' simson model mai veki ,nefunctional,fara acte,numai sa ma scap de el,sa nu-l mai vad veac.il dau pt 30 l benzina,daca vi se pare ca am exagerat faceti si voi o oferta,fara rusinica.. [eu asa am facut ] mess kpa3_trial 0727196351 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Fa un topic si cu Carpatiu de vanzare. Poate iti gasesc vreun client. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Fa un topic si cu Carpatiu de vanzare. Poate iti gasesc vreun client. mihaitza,carpatiul nu-i al meu,e al uni nene dar e mai sclintit la minte si vrea 2 milioane pe el,d-aia nu se arunca nimeni la el,la pretu asta.. daca era al meu il uitam repede pt juma' din pretentiile astuia. o sa revin cu poze ,promit. ar ma fi inca vreo 2 bucati dar la pretentiile proprietarilor nu ma incumet sa le iau/vand! hai,bafta si s'auzim de bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 al meu este krazu-le asa ca se poate considera inchis topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 al meu este krazu-leasa ca se poate considera inchis topicul .. ee bn neamule,al tau sa fie! sa-l spargi sanatos! al tau sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 al meu este krazu-leasa ca se poate considera inchis topicul no,mai vrei scutecu?de 2 zile nu-mi dai nici un raspuns! mai am un client care asteapta sa-i dau rezultatul?nu-mi permit sa pierd 2 clienti pt un obiect!trebuie sa renunt la unul din voi,pana nu renuntati voi la gioarsa mea! daca pana maine nu primesc nici un raspuns fie el afirmativ/negativ de la tine consider ca nu te mai intereseaza si voi proceda ca atare! astept raspuns urgent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 kraz, actele de tula nu le vinzi separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 kraz, actele de tula nu le vinzi separat? maine iti dau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilgo Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 S-a dat simsonul? Ofer 120 Ron. Platesc si drumul pana la BC, numai sa gasim pe cineva sa-l aduca. Unde mai exact e situat simsonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate