blackangel666 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salutare tuturor. Am dat peste o buba azi si ma gandeam sa pun si eu o intrebare p-aci sa vad ce si cum. Dupa ce am mers cu motorasu <ap pegaso '99> prin oras vreo 2 ore, l-am pus pe cric cat am stat la un cico si cand am revenit am vazut ca isi ''marcase'' locul cu niste ulei pe jos. Eu oricum deja stiam ca imi mai picura niste ulei din el de ceva zile ...de la surubul de la baia de ulei...cel cu magnet...ca mi-a stricat un ''mester'' filetul dar acu era mai mult fata de ''normal''. si mai ales ca erau urme de ulei si pe motor...deasupra cutiei de viteze... Hmm...asta m-a cam speriat un pic...si nu prea as vrea sa-l fortez aiurea cand el pierde ulei. So...de la ce poate fi ? tin sa precizez ca a pierdut ceva ulei intr=o tura de cateva ore. Sa fie de prin garnituri ceva...sau de la filtrul de ulei...ca si p-acolo se observa uleiul... Chiar am nevoie de o lamurire ceva. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 nu iti poate spune nimeni concret! tre sa iei toate scurgerile.mai intai dai alt filet acolo unde e problema bagi un surub sau prezon mai mare..si apoi cureti motorul si vezi ce si cum.daca mai da pe undeva vezi si iti dai seama ce e de facut!!eventual la filtru de ulei dai putin gasket pe inel ca sa fi sigur..apoi vezi ce da din el daca mai curge!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Uite si aici /index.php?showtopic=347375 alte solutii, daca e de la buson dar se pot adapta si la alte cauze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) de obicei vantul iti imprastie uleiul peste tot pe motor si nu numai, asa ca nu prea ai cum sa-ti dai seama pe unde scapa spala motorul si atunci vezi de unde picura Editat Aprilie 22, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate