sensv Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 te pup nea teo !!!!!! bafta la bacau!nu pot sa vin din motive serioase! Nea Valica ... ti s-a simtit lipsa rau de tot, bre ... Hai sa ai concediu linistit sa te vedem in forma cu care ne-ai obisnuit... Cro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Noi am intrat a doua zi pe o bucata din traseul de extrem si, desi se mai uscase si nu ne grabea nimeni, a fost un pic de traforat. pe ce portiune? sunt tare curios pt. ca eu am mers pe cel de extrem pana la Baraj. 50% din el a fost traseul de acu 2 ani. l-am facut sambata asta pe o ploaie cum n-am mai inghitit de multa vreme. traiasca S-12-le cel nou restul bucatii pana la baraj l-am facut duminica pe o vreme insorita dar cu un teren ce mustea de apa. urcarea spre ghitzu cam solicitanta, iar cea de dupa obelisc mi-a pus capac. n-am baut redbull ca participantii extremisti si nici nu ma tine skillu' , asa ca am dat-o cotita la vale spre baraj pe un drum de taf si un parau dupa ce ne-am incercat norocu de cateva ori. Bravo pt. traseu! f. frumos si foarte extrem pe alocuri. cam prea extrem as zice eu, da asta e nivelu' ce sa-i faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Fuse si se duse. Iaca poze de pe traseu (open) si de la noua metoda de spalat mobra - brevet U.E. va placut modul meu de aeconomisi 100 de mii....)))).......economisii impropriu zis....unii ar spune ca sunt dus......eu zic ,ca imi place kawasaki..))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 cu toate ca nu imi plac discutiile astea dar diferenta mai mare de 5 min intre coechipieri atrage descalificarea..mie mi-a zis ilie(in timp ce facea clasamentul)ca pot fi si 10 ore intre coechipieri diferenta..deci?? ce e asa greu de inteles.....puncta ultimul care ajungea la finis........sa punctat in functie de lungimea traseului parcurs pe ''greu''.....cine a respectat regulamentul.....a avut de castigat.....stiti vorba aia ''dupa razboi...bla bla bla''......toata lumea comenteaza ,ca ar fi trebuit sa sie asa si nu invers.....o ma prostie mi se pare....cred ca toata lumea sa simtit bine... ba au fost discutii da tu spalai mobra cum se vede in pozele de mai sus, te-am sunat da aveai telefonul inCHIS sau inAPA respect..........hoooo ba......ca era pt mine respectul..))))))al dreacu ai pus botu' repede:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 Am adaugat un rand de poze pe www.motomania.ro, sper ca cei mai multi dintre voi se vor regasi in ele. Vom mai posta si aici cat de curand posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate