el petalla Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 caut semeringul de la ambielaj dinspre ambreiaj cine ma poate ajuta sau cine are sa vina vineri in etrusco sau de unde sa cumpar ca este o marime mai deosebita multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 salut, simeringul pe care il cauti il gasesti pe sos Fundeni, la cativa zeci de metrii dupa ce ai intrat de pe Pantelimon. E o pravalie pe care scrie simeringuri parca. Cere l pe cel rezistent la temperaturi inalte. Dimensiunile daca nu ma insel sunt 45 60 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Salut ! Firma BADI (www.badi.ro) este importatoare directa de rulmenti si simeringuri SKF si FARTEC (Brasov). Daca-mi dai dimensiunile exacte pot da un telefon si sa-ti spun daca au pe-acolo sau nu. De asemenea eu am gasit simeringuri pe dimensiuni mai "deosebite" la magazinul de shuruburi shi rulmentzi de la Moshilor cu Eminescu (Gracias, Ticolino !!). Incearca, ca nu strica Iti las aici nr. de telefon de la Badi si de la aia... Badi: Adresa: Bd. Laminorului nr 97-101, Sector 1, Bucuresti Telefon / Fax: (021) 312.85.03 (021) 312.82.73 (021) 312.75.67 (021) 667.43.22 Mobil: 0727.411.411 0727.414.141 SI magazinul de pe Eminescu: (021) 2102209 Am mai inteles ca s-ar mai gasi simeringuri pe undeva unde face 135 stanga de pe Mihai Bravu spre Vitan (unde paraseste linia lui 34, si daca o iei in dreapta ajungi la Mall). Sper sa reusesti sa-ti gasesti ceva ! Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 eu am la parterul blocului (pe calea vacaresti, vis-a-vis de fostul abator) un magazin ce vinde tot felul de simeringuri, curele, rulmenti FAG, SKF, etc. nu sunt piese speciale pt auto/moto, cred ca mai degraba sunt pt utilaje daca stiti dimensiuni exacte ma pot interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate