R4z0r Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 kawasakii negru cu nr. de italia ck 87... conducatorul si pasagerul sunt ok revin cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 26, 2009 Autor Share Postat Aprilie 26, 2009 din ce am inteles de la martori + schema facuta de politist se pare ca motociclistul a depasit autovehiculul cand acesta se pregatea sa faca stanga. Vina pare sa fie a soferului pentru ca nu a semnalizat intentia schimbarii de mers(vb la mobil). Motociclistul si pasagerul sunt bine si se afla la spitalul Sf. Ioan (nu sunt sigur daca asta e spitalul dar asa am inteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 nu mi-o luati in nume de rau dar numerele indoite la o motocicleta spun destul de multe despre comportamentul in trafic al posesorului... comportament comportament dar aici e vorba de nesemnalizarea manevrei si vorbitul la telefon, lucruri foarte des intalnite la soferii de romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 26, 2009 Autor Share Postat Aprilie 26, 2009 am mai aflat ca soferul este cetatean englez si ca face parte din nu mai stiu ce asociatie (unul din politistii de la fata locului cand a auzit de asociatia asta minune al carui nume nu l-am auzit a facut o feta gen ... e clar hai sa mergem). motociclistul are cam 3 martori care pot spune cum a decurs treaba ...dar din pacate doar unul a avut curaj sa isi lase datele...tot motociclist soferul (vinovat din pct. meu de vedere) era singurul "martor" la momentul masuratorilor si dupa spusele lui am inteles ca el deja se angajase in viraj cand a aparut motociclistul din senin. Singura mea bucurie este ca primul politist care a aparut la fata locului era un motopolitist. Restul e Can-Can Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 sa-l baga la puscarie pe nenerocitu` draculea.... ce e aia asociatie ?...sa plateasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Si muitia o sa faca scurt pe 2. O sa-si ia o amenda normala si atata tot. Motorul nu e mucit rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate