"Fanes" Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 cel mai bine...oricum ne auzim la telefoane...numai bine!!! deci iulian ...mergi sau mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 Vreau sa propun ceva! daca sunteti de acord , eu cred ca ar fi mai bine sa plecam de joi dupa-amiaza! Deoarece as vrea sa fiu luni la bucuresti... ca am o lucrare destul de importanta dar la care nu este neaparat obligatoriu sa merg. Insa prietenul meu ar trebui sa fie in bucuresti pana la ora 09:30! Repet nu este obligatoriu sa modificam plecarea de vineri...este doar o propunere! si in schimb am putea parcurge drumul mai lejer, nu pe fuga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 joi lucrez pana noaptea, dupa aia am liber pana marti dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 joi lucrez pana noaptea, dupa aia am liber pana marti dimineata. E asa da servici te-ai scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate