radu_mihai Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 salut tuturor am o nelamurire stie cineva cum arata un Zunsapp KS 50 cm sport din '80? sau are cineva poze? ii bun de ceva ? cam cat ar trebui sa coste? am vazut un anunt si mi s-a parut interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 habar n`am cu arata dar tinand cont de anu din care e.. daca il duci la muzeu cred k ei ceva bani pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 (editat) salut tuturor am o nelamurire stie cineva cum arata un Zunsapp KS 50 cm sport din '80? sau are cineva poze? ii bun de ceva ? cam cat ar trebui sa coste? am vazut un anunt si mi s-a parut interesant Feheeeee, motocicleta lu' nenea Sandu. Copil fiind jinduiam cu ochii pe crapatura gardului sperand ca intr-o zi o sa am si eu asa motocicleta Avea motorul aproape identic cu cel al Mobrei insa de 80 cmc, arata mult mai bine decat o Mobra si avea schimbatorul de viteze la mana sub forma unui "buton" (3 VITEZE MI SE PARE...). Din pacate nu am poze iar vecinul meu a vandut-o . Mai are doar motorul care intr-o vreme a fost adaptat pe o motosapa Editat Februarie 1, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 probabil ca arata cam asa. Modelul asta e din 57. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 KS 50 click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_mihai Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 (editat) mersi Editat Februarie 1, 2006 de radu_mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 KS 50 click aici DAP ai dreptate Ala e...pupalar mama de comunist(a).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate