daddyf12 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 sal...de cateva zile am probleme cu scuterul meu malaguti f12 phantom..problema e urmatoarea...pe loc drept merge ok..dar cand sa urc un deal dupa vreo 100 de m de urcat cu acceleratia la maxim se aude un zgomot urat tare de park sar freca ceva...scuterul nu se mai accelereaza si motorul se opreste...am pus o bujie noua crezand ca asta e problema dar tot asa face...am desfacut azi si capacul la transmisie..si ce am gasit nu prea imi place:( capacul ala din spate e mov..care ar putea fi oare problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 cand sa urc un deal dupa vreo 100 de m de urcat cu acceleratia la maxim se aude un zgomot urat tare de park sar freca ceva [...] am pus o bujie noua crezand ca asta e problema Uleiul l-ai schimbat? La motoarele in doi timpi e foarte important ca uleiul in baie sa fie un pic peste maxim. Vorbind serios, ti s-au uzat ferodourile de la ambreiajul centrifugal. Culoarea aia e din cauza ca s-a incalzit foarte tare oala si s-a decalit metalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 am gasit problema...sabotii de la ambreiajul spate erau terminati...cumpar saboti spate...astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) nevermind Editat Aprilie 27, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 mai am o intrebare...fac si eu ca ala sa fie asta problema ?? sabotii cam la 20 % din cat trebuie sa arate noi?? sa nu iau saboti degeaba ...intelegeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate