Sari la conținut

Marimea Conteaza?


Alex4
 Share

Postări Recomandate

De cite ori ma dau cu cite o masina mare pe strada (am avut bmw 735,vw passat variant) observ ca toti ceilalti participanti la trafic sunt deosebit de atenti si draguti cu mine.In momentul in care si-a luat nevast-mea Matiz si am plecat cu el la servici era sa ma omoare vreo 10 pina acolo.O fi adevarata treaba aia cu cel mai mare care trece primul?Pe la jumatea lui Noiembrie am plecat pina la Snagov cu motoru unui prieten.Eram foarte atent pt ca raspundeam cu capul de orice zgirietura de pe bijuteria lui de marauder.Ma insoteau doi prieteni.La un moment dat am simtit ceva in partea stinga a mea,eu aflindu-ma pe banda de linga axul drumului.putin crispat ,ma uit si vad un ditamai pajero-ul care trece cu nesimtire la 20cm de mine pe contrasens si un (cuvant urat) din dreapta imi arata degetul.Oglinzile mele erau atit de mici de nu vedeam nimic in spate si efectiv nu mi-am dat seama cind a aparut linga mine.Intentia lui clara a fost sa ma sperie si sa-mi arate el cine e dumnezeul soselelor.Binenteles ca unul din companionii mei putin mai coleric a pompat gaz in V-max si l-a ajuns pe (cuvant urat) din urma spunindu-i ultimele impresii ale gastii despre prestatiile artistice ale mamei individului.Oricum ideea e ca poate ar trebui sa ne punem sulite in fata/spate/lateral ca sa fim siguri ca nu se risca shumaharii astia sa-si zgirie biju-urile lor apropiindu-se prea mult de noi.Sau ce?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cand scot micutul meu pe sosea , cei cu mega Pajero intra-n sant. De ce?

Da mah, oare de ce...? :lol: :lol: :P ;)

Intr-adevar e interesant.

O data s-a luat un dement dupa mine cu un ,,cap tractor" TIR. Si-i dadea nebunu` de sareau scantei. Il urmaream in oglinzi si ma minunam ce facea dementu. Ne-am urmarit asa in joaca un timp pana era s-o gafam si atunci ne-am potolit. Insa a fost super palpitant ca stiam ca daca cad, ajung sub tonele individului si n-ar fii simtit mai mult decat daca ar fii trecut peste un tomberon.

Senzatia la care cred ca se refera Oresti am simtit-o cand m-a plimbat Costin cu my dream: Hummeru`. Se fereau oamenii de noi ca tantarii de RAID. ;) Si ii inteleg... :D :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...