knight_rider Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Am cadru care sustine parbrizul de la motocicleta rupt, daca nu stiti la ce ma refer aveti poza atasata. Trebuie sa-l sudez. Am inteles ca e un service in popesti leordeni, ceva cu en-ergy sau ceva de genu, service auto. E cam departe totusi si nu are cine sa ma duca pana acolo. Mai stie cineva un serivce care are aparat de sudura (sudura in argon) care poate sa-mi sudeze mie cadrul ala ? Nu ma intereseaza daca este scump, asa gasesc oriunde. Stiu ca face cateva sute de mii operatia. Daca stie cineva, va rog sa lasati cat mai multe detalii, telefon, adresa, harta, cat costa, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Am cadru care sustine parbrizul de la motocicleta rupt, daca nu stiti la ce ma refer aveti poza atasata. Trebuie sa-l sudez. Am inteles ca e un service in popesti leordeni, ceva cu en-ergy sau ceva de genu, service auto. E cam departe totusi si nu are cine sa ma duca pana acolo. Mai stie cineva un serivce care are aparat de sudura (sudura in argon) care poate sa-mi sudeze mie cadrul ala ?Nu ma intereseaza daca este scump, asa gasesc oriunde. Stiu ca face cateva sute de mii operatia. Daca stie cineva, va rog sa lasati cat mai multe detalii, telefon, adresa, harta, cat costa, etc. dr taberei e aproape de tine ??? aaaaaaa daca stii si cit ar face lucrarea inseamna ca stii sa si il sudezi , poti spune exact ce ai de facut la el ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Mai 3, 2009 Autor Share Postat Mai 3, 2009 (editat) dr taberei e aproape de tine ??? aaaaaaa daca stii si cit ar face lucrarea inseamna ca stii sa si il sudezi , poti spune exact ce ai de facut la el ???? Pai... trebuie indreptat (nu stiam ca e asa de stramb, acum am aflat) si trebuie sudat. AM atasat o poza, facuta in paint la repezeala. Cadru ala e din dur aluminiu, deci nu merge indreptat asa usor, trebuie indreptat/indoit la cald. Si nu, nu stiu cat ma costa lucrarea, (am inteles ca face cateva sute de mii) iar de sudat am sudat niste gratii ca sa pun la geam, au iesit bine da' asta nu inseamna ca sunt maiestru. Eu stau prin TEI, daca e vin cu metrou, asta e... daca nu poate sa ma duca cineva. Editat Mai 3, 2009 de knight_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Pai... trebuie indreptat (nu stiam ca e asa de stramb, acum am aflat) si trebuie sudat. AM atasat o poza, facuta in paint la repezeala. Cadru ala e din dur aluminiu, deci nu merge indreptat asa usor, trebuie indreptat/indoit la cald. Si nu, nu stiu cat ma costa lucrarea, (am inteles ca face cateva sute de mii) iar de sudat am sudat niste gratii ca sa pun la geam, au iesit bine da' asta nu inseamna ca sunt maiestru. Eu stau prin TEI, daca e vin cu metrou, asta e... daca nu poate sa ma duca cineva. se rezolva problema ta ,ai sunat pentru programare ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 se rezolva problema ta ,ai sunat pentru programare ?? Da, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate