Sari la conținut

knight_rider

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest

knight_rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Cred ca in 30 min max o ora plec la Dalboka. Daca vrea cineva sa vina cu mine si daca vine si Doru, ar fi perfect.
  3. Merg cu inca 3 motociclisti spre munte. Cine vrea sa vina, sa-mi lase mesaj la nr de tel din semnatura. Plecam maine in jur de ora 10:00.
  4. Plec Sambata pe Transfagarasan si vreau sa stau o noapte la Balea. Cine mai vrea sa vina? O sa plec in jur de ora 9:00 si o iau pe A1 - curtea de arges.
  5. Ba da, vin. Spune-mi te rog ora Âşi locul de întâlnire.
  6. Plec cu înca un prieten duminică, 13 Iunie spre munte. AÂş prefera spre BraÂşov. Vrem sa plecăm mai de dimineață, pe la ora 8:30 ~ 9:00. Loc de întâlnire: la benzinăria de la fântâna Miorița, la benzinăria aia sus pe deal. Mergem cam tare noi, dar nu suntem nici teribiliÂşti, deci fără motociclete leneÂşe.
  7. Salutare, Mulțumesc frumos pt poze. Noi am ajuns ceva mai devreme, dar nu cu mult. La 8:45 FIX am ajuns ÎN CASĂ. Exact cum a zis Doru. Am lălăit-o prin benzinării, Âşi am stat ceva Âşi în Sibiu la terasă ca să halim ceva, că altfel ajungeam la 19:00 în BucureÂşti. Nenea Pompi, am prins un pont de la cineva, cum că eÂşti mare drumeț, bine calculat (la tot mă refer, inclusiv financiar). Dacă nu te deranjează să vin cu tine, da-mi de Âştire! Este vorba de plecarea pentru întrunirea din Germania care am ințeles că se desfaÂşoară între 2 Âşi 4 Iulie.
  8. "mol" vorbesti de benzinaria mol sau de mall ? daca vb de Mall, atunci care Mall ? Bucuresti Mall, City Mall, Sun Plaza, Liberty Center Mall, City Mall, care dintre ele ? Avand in vedere ca mergem inspre DN1 E60 (mergem pe ruta asta, prima data inspre Ploiesti, corect ?) ne putem intalni mai ibne la Petrom ul ala de la fantana Miorita, fix la ora 8:15. E bine asa ? Da-mi un beep la unul dintre cele 2 nr ale mele, ca sa am nr tau in caz de ceva. Mesaj completat Te asteptam la Mol - Mc Donalds - Otopeni, - primul pod. O sa fim acolo la ora 8. Da-mi un beep te rog ca sa am si eu nr tau de tel.
  9. Ok, pana la Sighisoara sunt aproximativ 290Km, corect ? Asta inseamna pt mine 2 rezervoare, deci cam 150 ron doar pt benzina (dus-intors). Altcineva ? Se mai inscrie cineva ? Doru, pleci la 8 de unde >? `Hai sa stabilim un loc de plecare. Ora de intalnire, ora de plecare. Lasa te rog si un nr de tel, sau ceva. DragosM, XELIBRI2007, vad ca va uitati dar nu spuneti nimic, timizi ?
  10. Stiu ca am postat tarziu, asa fac mereu care se baga la o plimbare maine, spre munte ? plecarea as vrea sa fie de dimineata, in jur de ora 9, la arc la clopotele. momentan suntem 2 care sigur vom merge.
  11. Io stiu ca nu e deschis, dar vedem... Cand plecati voi maine si la ce ora ? Haideti sa ne strangem mai multi! Da-mi un beep sau suna-ma la nr din signature.
  12. Mda. Mie imi vin maine gizmele de dimineata, iar un prieten de al meu zice ca vrea DUMINICA sa mergem, deci am 2 motive bune ca as merg DUMINICA, nu sambata. Mai departe degiteti voi daca vreti sa plecati sambata sau duminica. Mai era pe aici un topic cu unii care se duceau mai intai in Ploiesti (Prahova) si apoi de acolo (nici ei nu stiu exact) inspre munte, tot duminica. EU unul sigur nu vin maine, decat daca imi vin gizmele de dimineata, pe la 8:30, 9 si pot sa va prind din urma, sau ma asteptati voi o leaca. Transfagarasanul nu aveti cum sa-l faceti *(dupa cate stiu eu) - e deschis pana la capra, si mai puteti sa mergeti inca putin, dupa care dati de zapada, nu cred ca au bagat astia dezapezitoarele alea. Cel putin acu' 2 saptamani era deschis pana la km 107. Apropo, de la baraju vidraru spre transf e jale... ai nevoie de 4x4 cu suspensii bune si nervi tari, am fost eu acu' 2 saptamani si mi-am blestemat zilele. De meritat merita sa faci transfagarasanul, toata lumea stie ca e superb... dar pana ajungi pe el, incepi si plangi (cel putin daca esti cu o moto ST).
  13. Mă, nu e nicio vreme ploioasă. Mă uitai eu acu Âşi e vreme frumoasă in toată țara. În principiu, traseul vreau sa fie obligatoriu spre munte nu spre mare. Acuma că o fi spre Rm Vâlcea, Curtea de ArgeÂş, Câmpulung, BraÂşov sau Buzău contează mai puțin pentru mine. Ideea e să mergem Âşi sa ne plimbăm. Valea Screzii ? Where the fuck is that ? Prahova ? Mergem! Ora plecării Âşi locul vă rog. Propunere: La Arc, la clopoțele ora 9:00 cu plinul făcut.
×
×
  • Creează nouă...