geza.benedekfi Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Cand se strange o gasca ca asta : cu oaspeti veniti de departe pentru endureala, nu prea am ce comenta. Las pozele sa vorbeasca in locul meu. TheBD : MacLeod : Laci : Si cu mine (la testare Husaberg) : Husabergul a fost reparat : Pentru a vizualiza mai detaliat (alte 498 poze) click aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 (editat) Gezoooooo !!! 2 topicuri pe aceeasi tema ? ? De fapt...zile diferite, topic diferit !?! Sau ai vrut sa ne demonstrezi ca Andrei te-a batut la 'ARUNCAREA cu MOTORUL' ? Editat Mai 3, 2009 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 3, 2009 Autor Share Postat Mai 3, 2009 (editat) Gezoooooo !!! 2 topicuri pe aceeasi tema ? ? De fapt...zile diferite, topic diferit !?!Sau ai vrut sa ne demonstrezi ca Andrei te-a batut la 'ARUNCAREA cu MOTORUL' ? Zile diferite, echipe (aproape) diferite... Toti eram la aruncat motoare p.s. - Ne vedem la "Prieteneasca..." Editat Mai 3, 2009 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Mai la cum am zburat pe acolo eu ma apuc de FMX. Tocmai am vazut un film cu Pastrana si am vazut ca execut destul de bine superman. Mersi Geza pentru tura. Mersi si gastii de sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Mai la cum am zburat pe acolo eu ma apuc de FMX. Tocmai am vazut un film cu Pastrana si am vazut ca execut destul de bine superman.Mersi Geza pentru tura. Mersi si gastii de sambata. la asta ma uitam acum, e misto continuarea pe picassa zona e superba si pozele la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate