geza.benedekfi Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 In timp ce fetele asteptau cu rabdare ( scuze de calitate - photo de telefon(seara) ) Echipa s-a strans din nou astfel: TheBD MacLeod Lala Csocso Isti Sanci Zoli si cu mine la o mica endureala. ( alte 498 poze aici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 (editat) si cu mine Mai mult ,noi am iesit si azi(duminica),numai trei motoare,cu Andrei (\"cel care a abandonat la Buzau\" )cu Zoli,si cu mine,dar poze n-am facut ,fiind ca am uitat sa-mi iau aparatul foto.A fost o iesire de vreo 2 ore. Toate cele bune VA doresc! Mai multe poze in albumele mele din semnatura Editat Mai 3, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Super ieÂşire!!! ce rău îmi pare că am ratat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 DA...zburaturi ca de obicei ! Andrei si Geza se lupta pt. POSETA de AUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Bai Mircea ne batem dar eu castig mereu. El reuseste sa o tina aproape nu prea da cu ea de pereti. Mersi Csocso pentru iesire. Foarte faina tura, asa cum e mereu la voi. Abia astept sa revenim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 DragoÂş ,nu ai filmat nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 am uitat sa golesc cardul si am carat camera degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Mersi Csocso pentru iesire. Foarte faina tura, asa cum e mereu la voi. Abia astept sa revenim. Oricand sunteti bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 da, da, clar vom reveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Csocso In poza asta n-am fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Âşi încă câteva poze de la ieÂşirea din Cristur, din partea lui ZoltĂĄn AICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 In poza asta n-am fost acolo Da, asa este... SCUZE !!! ( Probabil nu am vazut bine la ora aia... ) Dar, uite ca esti aici: - la datorie : - tras de altii (veniti de departe) : ...si - nu in ultimul rand - in actiune : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Gata Geza, cu pozele astea s-a mai linistit Csocso ca a fost acolo. Pana una alta eu de ce nu ma vad in film ( ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Gata Geza, cu pozele astea s-a mai linistit Csocso ca a fost acolo. Pana una alta eu de ce nu ma vad in film ( ???? s-a rushinat youtubu de ce ghidon najpa aveai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) ( Probabil nu am vazut bine la ora aia... ) Dar, uite ca esti aici: De fapt nu urmaream "supramediatizare",am vrut sa spun ca nu eu eram in poza respectiva Ps.:merci pt poze,oricum Editat Mai 7, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate