nightmare Postat Februarie 7, 2006 Autor Share Postat Februarie 7, 2006 Daca esti Marcel, in sfarsit bine ai venit. Daca nu, tot bine ai venit. Dar vrem povesti de la Galdiator si de la Nemesis si urmatorul proiect. salut Vezi ca am pus la Choppere,Old school,rat bike fabricate in Romania niste poze Poza cu customul lui Marcel. Presupun ca farul oferit la vanzare e cel care se afla montat pe motocicleta cand a fost facuta poza, acelasi lucru cred ca era valabil si pentru risere. N-am poza din spate sa vedem stopul//oricum, pretul e super ok pt far. Intrebare pentru Marcel-cat costa cele mai ieftine handlebar controls pe diametrul de 1"(tot kitul) pe care le puteti aduce de la Custom chrome? Salut Nu ala e farul din poza dar oricum l-am dat.La ce te referi.Doar manetele+pompa de frana+mansoane+carcasele de la butoane=350-400Euro si factura marcel,zii si mie daca asta e farul,care se vede in poza pusa de lupalb???? salut nu este mai mic si are un pic cozoroc Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Pai mai ai far de vanzare sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Pai mai ai far de vanzare sau nu? pai dupa cum scrie la cam dat ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 pai dupa cum scrie la cam dat ......... farul s-a dus........ ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate