oresti m h Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Vreau sa multumesc domnului Coxanelu(pe unde-o fi el acu) pt ajutorul acordat in momente de cumpana la achizitionarea acestei motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 pai de ce ai mai luat MH-ul ala? Doar sa te uiti la el? sa vii la arc cu 996-le ca vreau sa-l vad si eu. am rezolvat-o cu simeringurile. multumesc mult oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 FELICITARI PT ACHIZITIE,FACE TOTI BANII,BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 Vreau sa multumesc domnului Coxanelu(pe unde-o fi el acu) pt ajutorul acordat in momente de cumpana la achizitionarea acestei motorete. Felicitari domnu` Senator pentru noua achizitie! Sa ai parte numa` de statisfactii cu ea. Apropo, cum adica te-a ajutat Gola-xanelu in momentele de cumpana? Doar nu i-ai cerut parerea acestui gangster dezinformator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 31, 2003 Autor Share Postat Decembrie 31, 2003 Pai, draga DUKE, ma ajutat so inping in duba,sa nu adorm la volan, ahh..da a negociat pretul si am castigat 300euro....bun la drum nea Coxu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 Pacat ca numai voi2 aveti ganduri bune cu mine , dar imi ajungeti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 Pacat ca numai voi2 aveti ganduri bune cu mine , dar imi ajungeti.... adeca io vrei sa zici ca nu-ti doresc binele? si m-am oferit si sa te ajut la hoby-ul tau cu numaratu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 2, 2004 Share Postat Ianuarie 2, 2004 Tu....tu ma pandesti sa mai las din pret la ducesa.... ....hienelor...vreti sa faceti afaceri pe carca mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 2, 2004 Share Postat Ianuarie 2, 2004 pai daca ai circa mare ! am vazut io o poza cu tine ce a facut-o senatoru publica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 3, 2004 Share Postat Ianuarie 3, 2004 Pacat ca numai voi2 aveti ganduri bune cu mine , dar imi ajungeti.... te-am sters din telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 3, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2004 te-am sters din telefon Mai Bobule ,ai vazut ce zice omu nostru? ----------------------------------------------------------------------------------------------- quote: Noua de ce nu ne faci ma reduceri mari? ----------------------------------------------------------------------------------------------- Coxanelu,.......cine,care,nu-mi aduc aminte!............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 3, 2004 Share Postat Ianuarie 3, 2004 l-am sters din telefon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 3, 2004 Share Postat Ianuarie 3, 2004 Sant ca o © net- "raie", nu scapati asa usor de mine ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 4, 2004 Share Postat Ianuarie 4, 2004 Sant ca o "raie" Mah Coxane, esti prea dur cu tine mah! P.S. Totusi, daca zici tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 sold Bestial!!! Abia astept sa va vad!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 Bestial!!! Abia astept sa va vad!! ORICAND! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 ORICAND! Unde o tii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 balotesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 As veni,zilele astea, sa o vad,daca ma primesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 Weekendul asta ok? Te astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 Weekendul asta ok? Te astept. OK! Tre' sa luam legatura cumva ca sa-mi dai mai multe amanunte!(ma refer la locatie!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 Daca venim in grup organizat se poate??(adica sa vin si eu in acelasi timp cu Andi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 Daca venim in grup organizat se poate??(adica sa vin si eu in acelasi timp cu Andi) Pai atunci hai sa facem in urmatorul fel: Weekendul care vine sambata SAU duminica in functie de valabilitate ne v-om strange mai multi la mine o bere si un mic. Ok? o sa va las instrictiuni cum sa ajungeti pe site, aici ,vineri. Andi, Edgji,??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 Super. Andi, pastreaza-mi un loc. Oresti, ce bere sa luam? Ce ma bucur ca Bocioaca nu prea are timp sa citeasca forum-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 Ce bere? Ce conteaza! PARTY!!!!!!!!! Give me a P !!! give me an A !!! give me an R !!! give me a T !!! give me a Y !!! PARTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate